Az Elfen Lieddel kapcsolatban lenne kérdésem?! Több Lent!
13 éves vook ,és utálom az olyan animéket amik véresek ,
sztetek az elfen lied nézhető azért ?? nem olyan véres ??? előreis köszi!!
(nem 10es vagyok) tényleg nincs
de akit érdekel az úgyis el tudja olvasni
bár mondjuk én pont utálok félbeszakított animéket mangaformában befejezni (meg szerintem még elég sokan)
Amúgy csatlakozom azokhoz akik azt mondják nyugodtan nézd meg... az elfen lied pont a te korosztályodnak készült tipikus fanservice - ecchi átmenet egy kis álművészkedéssel és néhány közepes mészárlós jelenettel megtoldva, hivatalosan seinennek besorolva (fiatal felnőtteknek készült anime) ami - ha nem vagy teljesen sötét - egyből megérted, hogy egy trükk hogy a kiscsajok keménynek érezzék magukat attól hogy nézik :)
De ettöl függetlenül még jöhetnek animék amik sztetek kihagyhatatlanok;) Előreis köszi:9
By: Kiscicuska
Kihagyhatatlanok :
Code Geass
Mirai Nikki
/Elfen Lied/
Angel Beats!
Rainbow
Steins;Gate
Phantom : Requiem for the Phantom
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hellsing Ultimate OVA /Utolsó része decemberben , Ultimate ova sokkal jobb mint a sima sorozat /
Gosick
Tengen Toppa Gurren Lagann /Epikus utolsó 10rész/
Evangelion 1.0
Evangelion 2.0 / 3.0 BDje majáusben , 4.0 2013ban valamikor a mozikban ez a Neon Genesis Evangelion Alternatív mozijai (és majd folytatása) jobb grafikával/
Kara no Kyoukai / 8 mozi , az 5.et : Kara no Kyoukai 5: Mujun Rasen Ajánlom a legjobban /
Mahou Shoujo Madoka★Magica /Címe ellenére nagyonjó thriller /
Claymore
Baccano!
Fate/Stay Night
Fate/Zero
Fate/Zero 2nd
Tegami Bachi
Casshern Sins
Deadman Wonderland
Bakemonogatari & Nisemonogatari
Shiki
Mardock Scramble Mozik
Berserk
Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
Basilisk
Meg 1-2 lightosabb anime a látni kell kategóriából :D
Higashi no Eden
Kimi ni Todoke
Kimi to Boku
Bakuman
Ano Hana /Nagyonjó dráma/
Clannad /Egész jó drágam/
Chihayafuru
Kuroko no Basket
Tasogare Otome x Amnesia
Haiyore! Nyaruko-san
Sakamichi no Apollon
Howl no Ugoku Shiro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!