Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a School...

Mi a véleményetek a School days animéről?

Figyelt kérdés
Szerintem egy idegbetegeszementidiótaelmebetegnyomorék története...Undorító egy anime...Abba a reményben kezdtem el nézni h nomrális kis romantikus anime. De ez brutális szotyizmány. Kiváncsi lennék a véleményetekre. Szerintem nagyon rossz volt.

2012. aug. 7. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hat.. en fiu vagyok es teljesen lesokkolt.. rosszul is vagyok az egesztol.. de tetszett az anime..

Egyebkent en Sekai-t is sajnaltam.. meg az ossze lanyt.. Makoto volt az idiota k*ocsog (bocsanat, de nem tudom mashogy leirni :D)

En vartam is hogy a vegen porul jarjon, na de azert nem ennyire. Meg igazabol az sokkolt hogy mielott meghalt Sekai nevet mondta, es ra is gondolt.. Nagyon durva anime..

2014. dec. 31. 05:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az anime undorító( még finoman fogalmaztam). Egyszerűen rosszul vagyok ha rágondolok. Elég beteg.
2015. jan. 18. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem annyira nem érintett rosszul a vége mert kategorikusan kerestem rá az animére. Olvastam előtte róla hogy ez egy randijátékból lett sorozat aminek alaplényege hogy egyre több csajt fektessen meg a játékos.

Inkább a szereplők egyoldalúsága sokkolt le...jön spoiler.

Akiket lojálisnak hittem, azokról is kiderült hogy csak Makotóval akarnak d*/ni. Felszínes és idióta az összes csaj. Mindenki nagyon szigorú Katsurához (nagyon sajnáltam őt), míg ennek a szemétládának minden szavára felültek a lányok, annak ellenére hogy tudták miféle alak. Sajnos ez olyan kényelmetlen esemény sorozat ami a valóéletben is gyakran előfordul, a végkifejletet kivéve.

Kezdetben megértettem Makoto és Sekai érzéseit, hogy ilyen amerikai pitésen összejönnek gyakorlás közben, de belecsöppentünk abba a tipikus, sajnos a valósághoz jobban illeszkedő helyzetbe amikor mindenki sunyít, gyávaságból nem ad feloldozást a másiknak és nem tart lelkiismeret vizsgálatot sem, mindenki mártír lesz..én örültem hogy Makoto megmurdel végre

2015. ápr. 12. 10:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Az animében csakis a főhős Makotot nem bírtam, de volt rá bőven okom, a történet legelején egy rakás szerencsétlenség volt, ahogy haladtunk befele, a srác gyökeres változáson ment keresztül, természetesen rossz irányba, mivel ez a bátorodás csak egyre nagyobb szemétládát csinált belőle, amire Sekai nem gondolt, hogy ez válik belőle, meghogy többszörösen megcsalta őt és Katsurát oda-vissza egymással, naná hogy Sekai megölte őt a végére, meg is érdemelte. Habár Katsurával tényleg mostohán bántak Sekai oltalmára, úgy érzem, Sekai nem érdemelte meg a halált, mert Makoto neki köszönhette hogy valaki lett belőle.
2015. máj. 18. 02:24
 15/15 anonim válasza:

Izgalmas volt egy darabig...de utanna egyre undoritobb es undoritobb lett. Szerintem itt mindenki hibas volt

Makoto: azt csak a kuras hajtotta

Sekai: mar az elejen elmondhatta volna szereti makotot

Kotonoha: felsetudta fogni hogy szakitotak

Ha szakitottvolna egyenesen kotonohaval es csak sekail marad(nem csalja meg) akkor ok oszeilletek volna.

2015. nov. 22. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!