Mi a véleményetek a School days animéről?
Hat.. en fiu vagyok es teljesen lesokkolt.. rosszul is vagyok az egesztol.. de tetszett az anime..
Egyebkent en Sekai-t is sajnaltam.. meg az ossze lanyt.. Makoto volt az idiota k*ocsog (bocsanat, de nem tudom mashogy leirni :D)
En vartam is hogy a vegen porul jarjon, na de azert nem ennyire. Meg igazabol az sokkolt hogy mielott meghalt Sekai nevet mondta, es ra is gondolt.. Nagyon durva anime..
Engem annyira nem érintett rosszul a vége mert kategorikusan kerestem rá az animére. Olvastam előtte róla hogy ez egy randijátékból lett sorozat aminek alaplényege hogy egyre több csajt fektessen meg a játékos.
Inkább a szereplők egyoldalúsága sokkolt le...jön spoiler.
Akiket lojálisnak hittem, azokról is kiderült hogy csak Makotóval akarnak d*/ni. Felszínes és idióta az összes csaj. Mindenki nagyon szigorú Katsurához (nagyon sajnáltam őt), míg ennek a szemétládának minden szavára felültek a lányok, annak ellenére hogy tudták miféle alak. Sajnos ez olyan kényelmetlen esemény sorozat ami a valóéletben is gyakran előfordul, a végkifejletet kivéve.
Kezdetben megértettem Makoto és Sekai érzéseit, hogy ilyen amerikai pitésen összejönnek gyakorlás közben, de belecsöppentünk abba a tipikus, sajnos a valósághoz jobban illeszkedő helyzetbe amikor mindenki sunyít, gyávaságból nem ad feloldozást a másiknak és nem tart lelkiismeret vizsgálatot sem, mindenki mártír lesz..én örültem hogy Makoto megmurdel végre
Izgalmas volt egy darabig...de utanna egyre undoritobb es undoritobb lett. Szerintem itt mindenki hibas volt
Makoto: azt csak a kuras hajtotta
Sekai: mar az elejen elmondhatta volna szereti makotot
Kotonoha: felsetudta fogni hogy szakitotak
Ha szakitottvolna egyenesen kotonohaval es csak sekail marad(nem csalja meg) akkor ok oszeilletek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!