Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a School...

Mi a véleményetek a School days animéről?

Figyelt kérdés
Szerintem egy idegbetegeszementidiótaelmebetegnyomorék története...Undorító egy anime...Abba a reményben kezdtem el nézni h nomrális kis romantikus anime. De ez brutális szotyizmány. Kiváncsi lennék a véleményetekre. Szerintem nagyon rossz volt.

2012. aug. 7. 14:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Osztozom a véleményeden.
2012. aug. 7. 20:06
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ilyen Anime is kell, bár én se voltam oda érte :D

De nagyon sok olyan Romantikus mű van ahol értelmetlen dolgok történnek a végefelé...

Ez az Anime az embereket. mutatja be , Manapság eléggé érzékelhető ez a viselkedésforma)

2012. aug. 8. 10:52
 3/15 anonim válasza:
Nekem az utolsó rész tetszett,a többi nem.
2012. aug. 8. 22:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Farkassacred: Hát azért ezt nem mondanám...Ami ebben az animében a lánnyal történt azzal a vonatossal akit nézett az elején az nagyon durva volt.mozgó, cselekvő, gondolkodó kómába esett...Én most néztem meg a Mirai Nikki-t és amikor eszem a dinnyét a nagy késsel elgondolkozom rajta h milyen gyilkoló eszköz lenne 1 támadóval szembe...Nah most ha 1 lány nézte meg ezt a School days-t mert h én fiú vagyok és különösebb hatással nincs rám de egy lány miket gondolhat ez után?Persze vannak erős idegzető aki nevet egyet de egy gyenge? áhhh...Szerintem ha nem lenne egy hülyeség és ugy lenne vmi elmebeteg anime akkor azt mondod ez is egy műfaj de szerintem itt nagyon elrontották
2012. aug. 9. 10:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem h összeomlik a gyenge idegzetű csak ha ő is ilyen helyzetbe kerül vagy hasonlóba akkor könnyen példát vehet erről (szerintem egy) hülyeségről...:S
2012. aug. 9. 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Mai emberek ilyenek fogadd el egyedül Katsurát sajnáltam.

Rajzolás cool Songok faszák lent van majdnem az összes..

kis +: én játszottam is a visual-noveljével és nincs olyan route(út) hogy ne legyél 1 bitch-boy és csald meg katsurát

még olyan sincs h ignoráld h ne cseszd az életét..

viszont olyan bezzeg van h Katsurábol bitch-t csinnak aki Sekaival x makotoval fuck

2012. aug. 18. 01:30
 7/15 A kérdező kommentje:
ehhh XD eks.:D 3/4-ét értem többi meg úgy elmegy:D
2012. aug. 20. 11:23
 8/15 anonim ***** válasza:

lényeg nincs olyan h katsurát ne bánsd meg és love örökké.

Ribancá viszont teheted.

2012. aug. 21. 21:15
 9/15 anonim válasza:

Mire vártatok?

Ez egy dráma, nem romantikus vígjáték... ha olyanra vágysz akkor olyat keress magadnak. A drámákban nem gyakori a "happy end".

Szerintem nagyon jó anime, elgondolkodtató. Egyébként az anime egy játékból készült aminek több befejezése is lehet, amik a játékban hozott döntéseid alapján váltakoznak.

Össze lehet hozni boldog, szerelmes ending-et és persze ott van a véres, drámai vég is.

2013. aug. 26. 07:04
 10/15 anonim ***** válasza:
6-dik igazad van. Hát igen... mondjuk én is szegény Katsurát sajnáltam. Ott van még az a r*banc Sekai...meg is érdemelte amit kapott.
2014. júl. 25. 05:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!