Mi a véleményetek a School days animéről?
Szerintem ilyen Anime is kell, bár én se voltam oda érte :D
De nagyon sok olyan Romantikus mű van ahol értelmetlen dolgok történnek a végefelé...
Ez az Anime az embereket. mutatja be , Manapság eléggé érzékelhető ez a viselkedésforma)
Mai emberek ilyenek fogadd el egyedül Katsurát sajnáltam.
Rajzolás cool Songok faszák lent van majdnem az összes..
kis +: én játszottam is a visual-noveljével és nincs olyan route(út) hogy ne legyél 1 bitch-boy és csald meg katsurát
még olyan sincs h ignoráld h ne cseszd az életét..
viszont olyan bezzeg van h Katsurábol bitch-t csinnak aki Sekaival x makotoval fuck
lényeg nincs olyan h katsurát ne bánsd meg és love örökké.
Ribancá viszont teheted.
Mire vártatok?
Ez egy dráma, nem romantikus vígjáték... ha olyanra vágysz akkor olyat keress magadnak. A drámákban nem gyakori a "happy end".
Szerintem nagyon jó anime, elgondolkodtató. Egyébként az anime egy játékból készült aminek több befejezése is lehet, amik a játékban hozott döntéseid alapján váltakoznak.
Össze lehet hozni boldog, szerelmes ending-et és persze ott van a véres, drámai vég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!