Jetizso kérdése:
Mi a véleményetek a Pandora Hearts animéről?
Figyelt kérdés
Most épp unalmas napjaimat élem és valami olyan animét keresek ami le tud kötni. Már a Pandora Hearts animéről is sokat halottam és sokan dicsérték de nem tudom hogy meg felel-e az ízlésemnek : D Inkább ilyen romantikus animéket nézek vagy D.Gray-man féléket esetleg még olyat ami nem a romantikára hajt de azért van benne és semmi féle képpen nem ecchi. Szerintetek elkezdjem?2012. júl. 23. 00:00
1/3 anonim válasza:
szerintem kezd el. Nekem tetszett, szerintem leköti az embert. Én is inkább romantikusakat nézek, bár ez nem romantikus nekem bejött. És nem ecchi :D Nem a kedvencem nem jó volt.
2/3 anonim válasza:
Nézz Sekaiichi Hatsukoi-t vagy Junjou Romantica-t . Ezek már majdnem Yaoik , de az "olyan" részeket nem mutatják...*p*
A Pandore Hearts-al nekem annyi bajom van, hogy nincs vége. Ok, egy dologra rájönnek és mi van a többi 2123123 kérdéssel, ami felmerült?
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat:D majd még meg látom hogy neki esek-e még nem tudom rá venni magam:D kiváncsi is vagyok rá meg nem is:D Amugy amiket mondtál már 3423-szor láttam az a baj:/ amugy imádom őket:D Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi <33
2012. júl. 29. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!