Mi a véleményetek a Gintama animéről?
2. kedvenc :D
Nagyon szeretem, annyi jó poén van benne. Tegnap is leültem ebéd közben nézni, de előbb meg kellett ennem a kaját, mert tönkretettem volna a laptopom, a fele a képernyőn végezte volna XD
Emellett vannak nagyon izgalmas részek is, és komoly részek is. Tud tanulságos is lenni, csak nehéz észrevenni a baromságok mellett. Én most a 225.résznél tartok, 100 rész 2 hét alatt, hogy még a suliban sem rontottam X)
Összegezve, egy utánozhatatlan, jó grafikájú és történetű, hosszú életű sorozat. Még rengeteg dolgot lehet belőle kihozni, hiszen rengeteg dolgot még nem is ismerünk. Valószínűleg úgy megmarad az animék történelmében mint a One Piece, a Bleach, vagy akár a Naruto (habár az utolsó kettő elég sz'ar SZERINTEM)
Az utalásokhoz kellenek ismeretek, de általában mellékelik a fordításnál, hogy érthető legyen.
Készült belőle film is igaz egy ilyen kibővített változatú de így is nagyon izgalmas volt. A szereplők meg nagyon a kedvenceim lettek, főleg Gin.chan, és Takasugi Shinsuke. A Shinsengumi meg valami kész :D
Ha még nem láttad, és most kezdenél bele, akkor mindenképpen nézd végig ha nem is tetszenek nagyon az első részek.
És utoljára baromi nagy idiótának kell lenni ahhoz,hogy valaki megalkosson egy ilyen művet, és még nagyobbnak, hogy meg is nézze :D
Egyik kedvenc animém, nem véletlen hogy japánban is óriási nézettsége van:)
Ahogy elnézem nálunk sajnos nem túl ismert :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!