Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Hakuouki...

Jetizso kérdése:

Mi a véleményetek a Hakuouki című animéről?

Figyelt kérdés
Most valami romantikusat szeretnék nézni ami izgi harcolnak benne és nem ecchi. Szóval meg találtam ezt az animét és az ismertetője alapján pont megfelelő de azért kíváncsi lennék mások véleményére is.

2012. júl. 20. 23:42
 1/5 timi1999 ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó anime.Érdemes megnézni.
2012. júl. 21. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem, teljesen függő lettem tőle :) 2 évadja van, de készül a harmadik és még egy mozi filmet is csinálnak hozzá!!!!!!!! :D Belőlük akartam cosplayezni is de sajnos nem jött össze.... :)
2012. júl. 21. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem vagyok tőle elragadtatva , történetileg nagy csalódás 1évad még ugyahogy jó volt meg minden , de a 2.ban már nemtudott nagyon érdekelni , számomra az egész anime csalódás 5/10

/ de ez csak az én véleményem /

2012. júl. 21. 09:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D úgy döntöttem meg nézem és majd meg látjuk hogy tetszett de szerintem nekem is tetszeni fog:)
2012. júl. 22. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó anime. Az eleje kicsit vontatott, és kín kivárni, amíg történik valami, de nagyon megéri megnézni. A cselekmények szép lasan kialakulnak, és sok érdekesség is van benne. A második évadban meg végre valami szerelmi szál is megnyílvánul az animében. Sajnos csak egyik szereplő éli túl, mégpedig Hijikata, és a többi csodás bishik meghalnak...
2013. okt. 14. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!