Jó animét, mangát tudtok ajánlani?
Pont most vagyok ráállva a Fairy Tailre, de látom, az már megvolt.:)
Amiket én nagyon szerettem:
Kuroshitsuji
Kimi ni Todoke
Ouran High School Host Club (annyit nevettem rajta...:))
Full Metal Panic! The Second Raid (szerintem a három évadból ez a legütősebb:))
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe.:) Kiddy Grade? Anno adták az A+-on is, nagyon jó anime, fiatalabb koromban imádtam.:)
A The Second Raid a harmadik évad:D A Fumoffu a második.:) Így jönnek sorba:
Full Metal Panic!
Full Metal Panic! Fumoffu
Full Metal Panic! The Second Raid
A Fumoffu viszont a történetet nem igazán viszi előre, csak egy orbitális idiótaság.:D A jó értelemben, persze. Azt is ajánlom, én jókat szakadtam rajta.:D
(a Fumoffu hivatalosan nem a sztori része, side story, szóval tulképp a Second raid a második sorozat (és nem igazán évad :D Na jó, ez tök lényegtelen persze, csak gondoltam megosztom. xD)
Hát ajánlom az InuYashát, ha még nem láttad volna, magyar szinkronnal is van, bár talán nem végig, viszont iszonyat rossz (bár ha a FMP-ot szinkronnal nézted, túléled, mert ugyanaz a vinnyogó kiscsaj a főszereplő szinkronja itt is), de sztem eredeti szinkronnal (ez is) sokkal jobb. :)
Honey and Clover - állítólag ez is futott szinkronosan, meglepő nekem, mert ritka jó sorozat, pedig amiket átveszünk, azok khmmm. :D (tudom, tudom, sznob vagyok) Romantikus, de nem csöpögősen, és szerintem nagyon eltalált karakterek vannak benne.
Paradise Kiss - valaha szintén ment tévében, de tán felirattal? :D
Egyik személyes kedvencem az Ef. Van két sorozata, összefüggnek, szóval sorban érdemes. :D Ez inkább dráma, tipikusan bőgős néhol, de a második sorozat valami fenomenális. Hasonló kategóriában ajánlom az Air, Clannad, Kanon hármast még. De ezeket inkább 16-18 év fölött ajánlom jó szívvel.
Fate Stay nigh univerzum többi darabja megvolt már? Ha nem, érdemes pótolni. Tsukihime sztem a legjobb. :) Bár azért lehet ez már feszegeti a horror határait. :)
Kevésbé komoly, de szórakoztató kategóriában ajánlom: Hayate no Gotoku, Lucky Star, K-on!, Working! (neszesemmi sztori, előbbi kettőt csak akkor, ha az összes "klasszikus" animét láttad, ismered, és mellé még vagy 50 ismeretlent, különben oda a poénok zöme)
Code Geass esetleg? Elég sokan oda meg vissza vannak érte, személy szerint le nem nyűgözött, de nem rossz azért. Death Note a másik agyonhype-olt anime, érdemes megnézni.
Ha jelenleg futó is érdekel, Accel World. Szerintem nagyon jól eltalálták, bár megvannak persze a hibái, és még a végéig jó pár hetet várni kell sajnos.
Bízom benne, hogy találsz köztük érdekeset. Felirat magyarul fogalmam sincs, hogy van-e hozzájuk, angolul tuti beszerezhetőek.
Nem teljesen mindegy, hogy évad vagy sorozat? A Fumoffu pedig a Full Metal Panic! széria része, és időrendben hamarabb jött ki mint a TSR.
Igazad van egyébként, tök lényegtelen információ volt, kár volt megosztani.:D
Ezüst nyíl! :D Kedvenc ^.^fenn van a youtubon 21 részes, mindegyik 23 perces. egy kutyusról szól, akinek kiskorában az apját egy medve lelöki a hasadékba és meghal a szeme láttára. itt a kiskutyus számára biztos lesz, hogy mi a jövője: medvevadász legyen és bosszút álljon a medvén. Nagyon jó kis anime, japán. van szinkronosan, de az ált a neten vhsben van fent és az nagyon rossz. feliratosan is fent van, így üsd be a keresőbe:
ezüst nyíl uncut version
kicsit hosszabb neve lesz, de majd lesz egy gyüjtemény is, amiben 52 van, abba ha belemész majd nem végig viszi....de majd innen tudod :) és ha tetszik, akkor van folytatása is: ginga densetsu weed
ez már ezüst nyíl fiáról szól :) jó szórakozást :D
Én Pl utálom a Death Notet /félreéltés alkerülése végett a vége miatt ami POCSÉK! lett/
Angel Beats!
Mirai Nikki
Elfen Lied /<-elég véres/
Gantz /<-elég véres/
Shaman King
Hunter x Hunter (2011) /<- ha az ft teccik ezis fog/
Accel World
Kuroko No Basuke
Hyouka
Bakemonogatari/Nisemonogatari/Kizumonogatari /kizu még nemfutott le/
One Piece
Stein's Gate
Tiger and Bunny
.Hack// -ek , van vagy 5sorozat belőle
Sword Art Online - jelenleg fut , igéretes de a története .hack lopás
Yu-Gi-Oh! ZeXal - nemkell hozzá komment , sima yu gioh-t nemszerettem ez viszont tényleg jó.
Dusk Maiden of Amnesia - Múlt szezonból a kedvencem!
Haiyore!Nyaruko-san - shounen&comedy combó ! NAGYONJÓ!
Zero No Tsukaima /1-4évad/
Shakugan no Shana /1-3évad/
Mayo Chiki / ezt bátra ajánlom bárkinek aki echi rajongó és perverz :P /
Fate/Zero & Fate/Zero 2nd / fate/stay night előtörténete!/
Deadman Wonderland
Black Rock Shooter
Soul Eater
Kampfer - Echi & Shounen
Sekirei - Echi & Shounen , nagyonjó /2évada van , 3ra várunk :D/
Sousei no Aquarion /romantic & shounen & mecha combó egészjó de ugynézt hogy először a 2részes OVA-ját nézdmeg/
Aquarion EVOL /Sousei 2.évada 12.000évvel késöbb/
Medaka Box
Dog Days & Dog Days' /S2 jelenlegis fut/
Queen's Blade & Queen's Blade: Rurou no Senshi
Queen's Blade : Rebellion - múlt szezonban ment , aa jelenlegis fordítja
BERSERK
Black Lagoon
Jormungand & Jormungand 2nd /2nd kövi szezonban fog menni/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!