Tudtok jó animét ajánlani?
Figyelt kérdés
Naruto, Bleach, Kaleido star, Kaichou wa Maid-sama, Special A, Itazura na Kiss, Soul eater, Lovely Complex,Inuyasa,Nodame Cantabile, Vampire Knight, Romeo és Juliet, Slayers-hez hasonlóót.. és ezeket ne !!!2012. ápr. 18. 20:27
1/9 anonim válasza:
Kimi ni Todoke
Toradora
Ao no Exorcist
Nurarihyon no Mago
Gintama(252 rész)
One Piece(540+)
Kateikyoushi Hitman Reborn! (203)
Shugo Chara (51 + 51 + 54)
Sayonara Zetsubou Sensei
Fairy Tail (120+)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2012. ápr. 19. 14:35
4/9 anonim válasza:
Ginga Nagareboshi Gin (Ezüst nyíl)
és a folytatása ( a fiával)
Ginga Densetsu Weed
ezek szerintem nagyon jó animés sorazatok, a története remek ( legalábbis az elsőt imádom, mindenkinek kellet volna elviekben látnia kiskorában :D)
5/9 anonim válasza:
Ahogy elnézem szerelmes animéket kedveled de én ajánlanám neked a Black Cat-et egy rettentő jó anime szerintem tetszene :)
6/9 anonim válasza:
Kilari
Nana
Kaleido Star Ez mind szinkronos :)
7/9 Haru99 válasza:
Mangaka-san to assistant-san to --> rövid leírás: [link]
ouran highschool host club
Kuroko no Basuke
Brave 10
kuroshitsuji
Kamisama hajimemashita
Noragami
kamisama no asobi
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) am főleg szerelmes animéket említettem,de nem csak azt nézek pl.Mirria Nikki,elflein laid,cross Ange..stb..ha tudtok újabb jó animét írni (inkább női főszereplővel)az nagyon jó lenne :D
2015. márc. 7. 08:27
9/9 anonim válasza:
Csak jókat tudok. Rosszakat nem vagyok hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!