Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok ajánlani vmi animét,...

Tudtok ajánlani vmi animét, -a lentiek szerint-?

Figyelt kérdés

amelyikben a story is jó, meg a rajzok is szépek.

a történet szempontjából, én főként a romantikusakat szeretem, és a rajz terén pedig, nem azt a tipikus szögletes fejű, és óriás szemű, és nagyon számítógépes fajtát, csak egyszerűek, de szépek.

ezeket láttam:

nana

death note

hana yori daango

méz és lóhere

anohana

paradise kiss

bokura ga ita

nodame cantabile

ouran high scool host club (szintén az 1.-k között)

one piece(most nézem úgy ahogy...)

b gata h kei

chobits (ez volt az 1.)

ouran high

és most hirtelen ennyi...

2012. ápr. 8. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Air (nem éppen a romantikán alapszik de nagyon szép szerintem)

Special A (még csak 1-2 részt láttam de tetszik)

2012. ápr. 8. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Zero no tsukaima
2012. ápr. 8. 21:39
 3/9 Nagyimacy ***** válasza:
Nekem a Trigun a személyes kedvencem! Van benne kis romantikus szál is, de nem az a legfontosabb... Akció dús, humoros, szép látványvilággal és elgondolkodtató csavaros történettel, aminek mondanivalója is van! Csak ajánlani tudom!
2012. ápr. 8. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
fairy tail, a one piece-t meg nézd tovább kb 60.-ik résztől indul be a történet
2012. ápr. 9. 03:11
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek! sokat segítettetek :D, az utolsónak pedig: most vagyok túl a 66.részen, és tényleg izgalmasabb kezd lenni! :D
2012. ápr. 9. 09:39
 6/9 anonim válasza:

Még esetleg olyat tudnék ajánlani neked, hogy: Clannad, Bungaku Shoujo, Toki wo Kakeru Shoujo, Chihayafuru, Otome Youkai Zakuro, Kaichou wa Maid-sama, Special A, Toradora!.

A Clannad és a Bungaku Shoujo rögtön kicsit komolyabb, több érzelemmel dolgozó mű.

A Toki wo Kakeru Shoujo egy movie. Lassan indul de nekem az egyik kedvencem lett mihelyt végig néztem.

A Chihayafuru igazi kis gyöngyszem a maga nemében. Körülbelül olyan mint a anno a Kaleido Star volt, vagy nem is tudom mihez hasonlíthatnám. Ha elolvasod Animeaddicts-on az ismertetőjét megérted mire akarok kijukadni. Még nincs lefordítva az egész de gyors a Namida Fansub. Pár hét szerintem és kész is.

Az Otome Youkai Zakuro erős történettel rendelkezik, de nem hanyagolja el a romantikus vonulatokat sem. Egyébként sok poénnal megáldott anime.

A Kaichou wa Maid-sama, a Special A, és a Toradora! igazi kis vicces könnyed animék.

Nekem az összes a kis kedvencem, de még sok ilyen kis tippem van. Remélem segítettem. :)

2012. ápr. 10. 22:10
 7/9 A kérdező kommentje:
igen, segítettél! :)) el is kezdtem nézni a Toki wo Kakeru Shoujo-t, de ha vkinek még van ötlete, akkor írjátok!!! :D
2012. ápr. 11. 07:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Aishiteruze Baby, Lovely Complex, Kaleido Star: ezek lányosabbak Detective Conan, Magic Kaito, Yu Yu Hakusho,Fullmetal Alchemist: a kedvenceim, általában mindenki szereti

És még egy pár: Bleach, Naruto, Inuyasha, Vampire Knight, Rosario to Vampire, Blood+

2012. ápr. 11. 18:28
 9/9 HappyHippi válasza:

kimi ni todoke

szerintem a történet nagyon jó és a rajzok is szépek(2 évados)

2012. aug. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!