Tudtok ajánlani vmi animét, -a lentiek szerint-?
amelyikben a story is jó, meg a rajzok is szépek.
a történet szempontjából, én főként a romantikusakat szeretem, és a rajz terén pedig, nem azt a tipikus szögletes fejű, és óriás szemű, és nagyon számítógépes fajtát, csak egyszerűek, de szépek.
ezeket láttam:
nana
death note
hana yori daango
méz és lóhere
anohana
paradise kiss
bokura ga ita
nodame cantabile
ouran high scool host club (szintén az 1.-k között)
one piece(most nézem úgy ahogy...)
b gata h kei
chobits (ez volt az 1.)
ouran high
és most hirtelen ennyi...
Air (nem éppen a romantikán alapszik de nagyon szép szerintem)
Special A (még csak 1-2 részt láttam de tetszik)
Még esetleg olyat tudnék ajánlani neked, hogy: Clannad, Bungaku Shoujo, Toki wo Kakeru Shoujo, Chihayafuru, Otome Youkai Zakuro, Kaichou wa Maid-sama, Special A, Toradora!.
A Clannad és a Bungaku Shoujo rögtön kicsit komolyabb, több érzelemmel dolgozó mű.
A Toki wo Kakeru Shoujo egy movie. Lassan indul de nekem az egyik kedvencem lett mihelyt végig néztem.
A Chihayafuru igazi kis gyöngyszem a maga nemében. Körülbelül olyan mint a anno a Kaleido Star volt, vagy nem is tudom mihez hasonlíthatnám. Ha elolvasod Animeaddicts-on az ismertetőjét megérted mire akarok kijukadni. Még nincs lefordítva az egész de gyors a Namida Fansub. Pár hét szerintem és kész is.
Az Otome Youkai Zakuro erős történettel rendelkezik, de nem hanyagolja el a romantikus vonulatokat sem. Egyébként sok poénnal megáldott anime.
A Kaichou wa Maid-sama, a Special A, és a Toradora! igazi kis vicces könnyed animék.
Nekem az összes a kis kedvencem, de még sok ilyen kis tippem van. Remélem segítettem. :)
Aishiteruze Baby, Lovely Complex, Kaleido Star: ezek lányosabbak Detective Conan, Magic Kaito, Yu Yu Hakusho,Fullmetal Alchemist: a kedvenceim, általában mindenki szereti
És még egy pár: Bleach, Naruto, Inuyasha, Vampire Knight, Rosario to Vampire, Blood+
kimi ni todoke
szerintem a történet nagyon jó és a rajzok is szépek(2 évados)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!