Jetizso kérdése:
Milyen ez a Fairy tail anime?
Figyelt kérdés
Már sokat halottam róla de még nem mertem meg nézni, mert az ismertető alapján annyira nem az én világom. Inkább ilyen romantikus animéket nézek vagy D.Gray-man féléket esetleg még olyat ami nem a romantikára hajt de azért van benne és semmi féle képpen nem ecchi. Mostanság viszont egyre jobb kommenteket olvasok róla úgyhogy kíváncsivá tett.2012. júl. 22. 23:10
1/5 anonim válasza:
Varázslós , nem ecchi , szerintem vicces is . Nagyon jó . :) de hosszú is .
2/5 anonim válasza:
Igen hosszú, bár vannak nála jóval hosszabb animék is. Nekem is nagyon tetszik, top 5 listámon rajta van.
(Eddig az anime 140 résznél tart, heti 1 rész jön ki hozzá)
3/5 OokamiHana válasza:
szerintem az egyik legjobb :D mindenképp érdemes megnézned ha van humorod ;) nagyon sok vicces pillanatot szerzett nekem :D
4/5 csency888 válasza:
ez az animék legjobbja szerintem. minden van benne.én imáádom... izgalom,szomorúság (én kajak bőgtem már rajta),humor (olyan hogy leesel a székről),love(én nem tudom ti hogy vagytok vele,de én a gerzánál vinnyogok meg olvadozok órákon keresztül)bölcsesség(olyanokat mondanak benne hogy *_* fúú... szóval a szokásos japán okosságok meg bölcsességek). én annyi mindent tanultam tőle...
pl értékelni a barátságot... és barátnőim elmondása szerint kitartóbb és rendesebb lettem.
nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a fairy tail egyszerűen ZSENIÁLIS...
5/5 csency888 válasza:
ja és ráadásul óriásit dob még rajta (plusszban) a betétzenéje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!