Sziszkaaa kérdése:
Tudtok olyan animét ajánlani, ahol "hülyék" a főszereplők?
Figyelt kérdés
Pl.: a Fairy Tail, Soul Eater.2012. máj. 30. 16:08
1/9 anonim válasza:
en is szeretem az animét, de lássuk be, majdnem mind olyan :)
2/9 anonim válasza:
Ikkitousen. A főszereplő nagyon süsüs szegény, viszont mindenért kárpótol a töménytelen mennyiségű ecchi. :D
4/9 anonim válasza:
Ouran High School Host Club (ebben jó sok a "hülye" szereplő)
Special A (szintén)
Inu x Boku SS (Miketsukami-kun nagyon durva dolgokat tud művelni)
5/9 anonim válasza:
Baka to Test to Shoukanjuu :D egy hülye a főszereplő, ezt gyakran a képébe vágják szerencsétlennek :D elég jó alapötlete van, érdemes megnézni, vannak benne hologramok, nekem azok a kedvenceim, nagyon édesek :D
6/9 anonim válasza:
Lovely Complex, mindkét főszereplő totál idióta, ezért is illenek össze:)
Persze a szerelem mindenkit megőrjít, ezért szinte az összes romantikus vígjátékot tudnám ajánlani, amit előttem írtak, pluszba pedig a Kaichou wa Maid-samát, nagyon vicces:)
A Bokusatsu Tenshi Dokuro-chant pedig csakis saját felelősségre, a legidiótább anime, amit valaha láttam :D
9/9 anonim válasza:
ha az a legfőbb elvárásod hogy az animében a főszereplők "hülyék" legyenek, akkor nézd meg a gintama című anime sorozatot. A főszreplők elég "hülyék" és elég vicces is egyben ez az anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!