Fairy Tail anime. Szerinted?
A mangát nem olvasom, csak az animét nézem.
Most is folyamatosan nézem. A kedvenc sorozataim között van, de valami miatt úgy érzem hogy ellaposodott. Mármint az eleje nagyon tetszett jó poénok, harcok akció, mindig vártam a következő részt. D mostanában nagyon nem tetszik,
Először az Edolas-os rész amit untam, de végignéztem. Nem nagyon voltak komoly harcok. A Tenrou Jima arc is tetszett, de a vége szerintem szar lett. Most pedig ez a 7 év ugrás elég nagy baromság...
A múlt heti rész vagyis az a rezgő seggű valami, pedig már kín volt, szerintem biztos filler,(nem tudom) de igazán sz'ar volt. A poénok már nem voltak viccesek.
Ha jól tudom, most kezdődik a következő ilyen nagyobb esemény(csak hallottam) ha ez sem lesz jó, szerintem dobom.
Arra vagyok kíváncsi, hogy neked mi a véleményed? Nekem a kedvenc részeim a Nirvana-sok voltak, szerintem az a legjobb az egész sorozatban.
Ami még nagyon idegesít, az Wendy. Szerintem tök fölösleges, eléggé útban van, a hangjától meg kikészülök.
Lehet, hogy nagyon panaszkodom a sorozatra, de szeretem. Tetszik a történet, a karakterek jók, (mármint a főszereplők) Erza, Levy, Gray ,Lucy, Happy, és Natsu az egyik kedvencem. Meg ha jól hallottam, azért vannak benne ilyen hülye állatos karakterek, meg kevés vér mert ügye a kisebbek nézik többen vagyis a 12 év és azalli, utána a 12 év fölöttiek.
A sorozatban a zenék nagyon tetszenek, főleg az op-ok, és az ed-ek is jók.
Szerintem a nirvana az edolas és a S osztályu vizsga arc is nagyonjó volt , filler a 125töl kezdődött aszem , a rezgő seggü szar filler , sajnos még sokáig fillerlesz mert nagyon beérte e a mangát :D
Amugy szerintem legjobb anime a op-val, meg a sajnos abbamaradt Beelzebub-al egyetemben jelenleg.
Áh, igen :D már elkezdtem,úgy döntöttem érdemesebb inkább a mangát olvasni (habár mangába nem szeretem a shouneneket[lány vagyok] ezt most jobban kedvelem). Ez sokkal érdekesebb mint az anime :D
Köszönöm a válaszokat :)
Én egyet értek veled !
Szerintem az eleje jó volt,de ezek a részek ami utána jöttek minősíthetetlenek!
Wendy felesleg szerintem is,mert hogy egy ro'adt szót nem tud úgy kimondani hogy nem nyávogna szánalmas!!!
Remélem most jobb lesz! :)
szerintem ez a legzseniálisabb anime... :DD
az a rezgő seggű rész annyira gáz volt hogy már vicces...a mangát is szeretem. pl a gérard+erza résznél totál behaltam annyira cuki...
am szerintem a 12 éven aluliaknak nem igazán való ez a hengtai stílus.. merthogy vannak benne ilyesmi részek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!