Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy Tail anime. Szerinted?

Fairy Tail anime. Szerinted?

Figyelt kérdés

A mangát nem olvasom, csak az animét nézem.

Most is folyamatosan nézem. A kedvenc sorozataim között van, de valami miatt úgy érzem hogy ellaposodott. Mármint az eleje nagyon tetszett jó poénok, harcok akció, mindig vártam a következő részt. D mostanában nagyon nem tetszik,

Először az Edolas-os rész amit untam, de végignéztem. Nem nagyon voltak komoly harcok. A Tenrou Jima arc is tetszett, de a vége szerintem szar lett. Most pedig ez a 7 év ugrás elég nagy baromság...

A múlt heti rész vagyis az a rezgő seggű valami, pedig már kín volt, szerintem biztos filler,(nem tudom) de igazán sz'ar volt. A poénok már nem voltak viccesek.

Ha jól tudom, most kezdődik a következő ilyen nagyobb esemény(csak hallottam) ha ez sem lesz jó, szerintem dobom.

Arra vagyok kíváncsi, hogy neked mi a véleményed? Nekem a kedvenc részeim a Nirvana-sok voltak, szerintem az a legjobb az egész sorozatban.

Ami még nagyon idegesít, az Wendy. Szerintem tök fölösleges, eléggé útban van, a hangjától meg kikészülök.

Lehet, hogy nagyon panaszkodom a sorozatra, de szeretem. Tetszik a történet, a karakterek jók, (mármint a főszereplők) Erza, Levy, Gray ,Lucy, Happy, és Natsu az egyik kedvencem. Meg ha jól hallottam, azért vannak benne ilyen hülye állatos karakterek, meg kevés vér mert ügye a kisebbek nézik többen vagyis a 12 év és azalli, utána a 12 év fölöttiek.

A sorozatban a zenék nagyon tetszenek, főleg az op-ok, és az ed-ek is jók.

2012. máj. 3. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát... én úgy vagyok vele hogy: Wendy-t én már az elejétől kezdve fölöslegesnek tartottam én is és már a poénokat sem tudom úgy élvezni mint régebben de én nem tudom megmondani hogy melyik volt a kedvenc részem vagy hogy melyiktől lett ilyen... lapos vagy nem tudom de annyi biztos hogy nem tudom úgy élvezni mint régebben. Ez a 7 év engem is sokként ért. Én már vártam hogy mikor lesz újra egy Lucy-s rész mert már nagyon rég volt, s erre a kérésem meghallgattatott a mostani rész Lucy-é... de még így is valami nem stimmel! Az az úgy vagyok mint te csak én még azért nézem és reménykedem hogy valami felpörgeti az eseményeket.
2012. aug. 16. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja és az op-ok és ed-ek nekem is tetszenek ^^ csak elfelejtettem leírni ^^" *előző voltam*
2012. aug. 16. 18:43
 13/14 anonim válasza:

Nekem az elejétől fogva tetszik, nem untam meg egyik részt sem, mind érdekes volt valamilyen szempontból nézve...

Én olvasom a mangát is,így biztosítani tudom, hogy jó részek fognak jönni :D

Bár, én szerintem éppen ezzel csesztem el az egészet, hogy beleolvastam a mangába, mert így tudom hogy mik fognak majd történni, és úgy megunom, mint a Naruto Shippuudent...legalábbis, remélem, hogy nem fog újra megtörténni :S

Na mind1, a Fairy Tail az egyik kedvenc animéim egyike, elfogadom úgy ahogy van ^^

U.I : ( A mostani részek, azaz annak az órának a darabjainak a keresgélése egy kicsit idegesít, de ha a videó alatti kommenteket nem olvasom el, nem jöttem volna rá, hogy ez csak filler) ><

2012. aug. 28. 03:27
 14/14 Aryl ***** válasza:

Háát az óráson én szétuntam magam, annyira nem érdekelt, hogy nagyon.. Már nagyon vártam hogy vége legyen, és akkora öröm töltött el, mikor megtudtam hogy a mágia játékok jön :D (korábban hallottam hogy szerepelni fog benne valaki, akit szeretek) Én amúgy végignéztem, (ameddig most tart, de olvasom a mangát, mert nagyon érdekel) Amit utáltam, az a sok idióta a fenekes banda...vagy mi...na meg Ichiya. Wendyvel incs bajom, d Charle elmondhatná a jövendöléseit... Az idegel de nagyon.. Juviának meg olyan szintű perverz godolkodása va, hogy az már nemigaz. Mindenkit összekombinál Gray-el.. xDD

De amúgy imádom az egészet, akkorákat szakadok rajta mint egy ház... és még valamilyen szintű love is van benne. Összességében imádom és még tanulsága is van, kedvenceim is vannak. Gray és Gerard (Jellal) *.* :)

2013. nov. 3. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!