Mikorra várható fairy tail movie?
Figyelt kérdés
mert már ideje volna hogy legyen 100 rész és még sehol 1 movie2011. nov. 7. 23:40
1/7 anonim válasza:
2012 augusztusában fog megjelenni Japánban az első mozi.
2/7 anonim válasza:
Ha 2012 aug. lesz akkor legalább egy hónap mire magyar felirattal is lesz.
3/7 anonim válasza:
2012.augusztus 18! a pontos dátum, bár a feliratra még várni kell,( szerintem is kB. egy hónap) ennek ellenére, a több millió rajongó révén szerintem hamar megnézhetjük magyarul is!!!
4/7 anonim válasza:
Sajna ki kell ábrándítsalak benneteket, de több lesz az, mint egy hónap. Amíg nem adják ki DVD-n a filmet, addig nem kerül fel netre sem, ergo nem lesz felirat sem. Erre pedig kell várni plusz fél évet (minimum).
5/7 anonim válasza:
Előzőnek: Szerintem ez nem így van. Amikor kijött a bleach legújabb filmje akkor még alig egy hónap telt el míg lett magyar felirat is hozzá... De lehet itt más a helyzet. (Bocsi ha tévednék)
6/7 anonim válasza:
szerintem 1-2 honap és már magyar felirattal is megnézhetjük :)) vagyis remélem :DD
7/7 anonim válasza:
2013-ban fogják kiadni leghamarabb, mint ahogy a Naruto Shippuuden movie-t is szokás...A N.S-t japánban mindig július végén vetítik le, és csak köv. év április végén, ismétlem, köv. év április VÉGÉN adják ki, felirat nélkül, és mire megvan a magyar felirat is, az még plusz 1-2 hét...
Így ez 9-9,5 hónap, mire kiadják M.o-n is...így szerintem a Fairy Tail movie sem lesz másképpen, csak mivel 3 héttel később adták le, mint a N.S movie-t, így május végén tudjuk csak megnézni...
Én örülnék, ha 1-2 hónap alatt kiadnák...de hát :/ A jó dolgokra megéri várakozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!