Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Fairy tail-ben hogy van az...

A Fairy tail-ben hogy van az erősségi sorrend?

Figyelt kérdés

Erza-Laxus-Mystogan között?

és olvastam még ilyet is valahol:

"Mystogan's power relies entirely on his staves, so he has a huge disadvantage if they were taken away."

ez egész pontosan mit jelent?

2012. febr. 27. 00:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Erőségi sorrend?

Mind a 3 S osztályu mágus .

Bár ha láttad most az animét a 119-et vagy olvasod a mangát , szerintem avval a villámló tűzorditásal mind3at legyözné :D

2012. febr. 27. 01:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy S osztályúak, csak az érdekelt, hogy ki nyerne hármuk közül, ha harcolnának. Az animében 110. résznél járok, de Mystogant sajnos nem láttuk nagyon harcolni. Egyszer feszített Laxus ellen, de nem sokáig, aztán Edolasban volt még kisebb-nagyobb szerepe, az elején meg csak utalások voltak arra, hogy milyen erős, de egy nagyobb Epic harca se volt. Erza-t sokszor látni, és Laxust is láttuk már harcolni. Ezért tettem fel a kérdést, hogy ki az erősebb hármuk közül.
2012. febr. 27. 10:02
 3/15 anonim ***** válasza:
Majd meglátjuk m, a manga jár most ottt hogy öszejöhet fairy tail a vs fairy tail b a mágus tornán :D
2012. febr. 27. 10:10
 4/15 A kérdező kommentje:
na király :D ha jól selytem akkor te olvasod a mangát is:D
2012. febr. 27. 10:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Bizony , Fairy Tail , Bleach , One Piece , Naruto Shippuuden , Beelzebub , Gintama :D

Manga anime , gintamát kivéve azt csak animéba nézem :D

2012. febr. 27. 10:39
 6/15 A kérdező kommentje:
ez tök jó:D én is láttam már sok animét, és még fogok is nézni, de mangát azt viszonylag ritkán olvasok, de azt is szoktam:)
2012. febr. 27. 10:45
 7/15 A kérdező kommentje:

viszont ha szereted a shounen műfajt, akkor ajánlanék egy animét:

To aru majutsu no index

Nem tudom, hogy láttad-e, de nagyon jó! Két 24 részes évadból áll, és ott van még egy mellékát a To aru kagaku no railgun, mai szintén 24 részes, és a két évad között játszódik. Ja és ebben van az egyik legerősebb anime karakter:)

2012. febr. 27. 10:47
 8/15 A kérdező kommentje:
mellékág*
2012. febr. 27. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:

Nemláttam még így ment a listámra :D

Énis ajánlanék akkor 2 örök top1-em : Angel Beats! és az Elfen Lied

2012. febr. 27. 11:26
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi! Az Elfen Lied-ről már sok jót hallottam!
2012. febr. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!