Mit gondoltok az animékről?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok az animékről ? És azokról akik ezeket nézik ? Hogy néztek egy emberre aki nem tud egy normális filmhez hozzászólni ,de az animéket keni vágja ?2012. jún. 4. 18:41
11/12 Maihime válasza:
Én imádom az animéket, a rajzolás király, a történet szerethető, királyak az op-ok és end-ek és foglalkozok is én azzal h kit zavar ez. Amúgy meg szerintem tök normális h valakit érdekelnek az animék, ha meg filmekhez nem tud hozzászólni akkor az már 1 más kategória merz lehet h a filmek őt nem érdeklik. Végülis én mindenfélét nézek(kedvencem a Bleach és a Full Moon wo Sagashite, két teljesen különböző történetű anime tehát tényleg tág a látóköröm) de a lényeg 1 marad mindenkit más érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!