Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondoltok az animékről?

Mit gondoltok az animékről?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az animékről ? És azokról akik ezeket nézik ? Hogy néztek egy emberre aki nem tud egy normális filmhez hozzászólni ,de az animéket keni vágja ?

2012. jún. 4. 18:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel semmi gond... Mindenki azt csinál, amit jónak lát. Ez manapság már nem téma, mint a melegházasság :D
2012. jún. 4. 20:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem őket. jó a történet, jók a rajzok, jó az opening zenéje:D
2012. jún. 4. 22:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az animéket. Akik ezeket nézik azokkal sincs semmi bajom sőt kifejezetten kedvelem őket.(érdekes lenne ha rossz véleménnyel lennék róluk mikor én is nézem...) Ugyanúgy, ahogy bárki másra. Nem hiszem, hogy most azért, mert az adott személy jártas egy témában egy másikban meg nem le kellene nézni. Egyik ember rengeteget tud a művészetekről, de lövése sincs mondjuk az atomfizikához, vagy pocsékul főz, de ért a matekhoz. Mivel rosszabb az, hogy valaki kívülről tudja az összes animét de közben más fajta filmekről keveset tud? :)
2012. jún. 5. 13:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Királyosssakkkkk wazzzeeeeeeeeeggg...... főleg a bleach,dragon ball,naruto,
2012. jún. 6. 17:21
 5/12 anonim válasza:
100%
Én szeretem az animéket. Örülök, h létezik. Jók a történeteik, a rajzok, az opening-ek és az ending-ek is. Nincs semmi különös véleményem azokról akik nézik, vagyis tök normális, de mit is mondhatnék hiszen én is nézem... Én is animéket nézek, normális filmet nagyon ritkán, de azt hiszem értik akik anime függők mint én. :-) Az anime sokkal jobb mint egy film. szerintem.
2012. jún. 6. 19:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele ez a kedvenc műfajom. Örülök hogy nem írtatok negatív véleményt de azért meghallgatnék néhányat.
2012. jún. 6. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Negatív véleményem nekem sincs, egyetértek az előttem szólókkal, én is animés vagyok, de rendes filmeket is nézek :)
2012. jún. 7. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Szeretem őket mert ez tipikusan az a műfaj ahol a készítők kis költségvetéssel is szabaddá tudják ereszteni a fantáziájukat ezzel egy olyan világot tárva a nézők elé amelyet gyakorlatilag még csak álmodni se mernek. Izgalmasak a történetek sokukban még csavarok is vannak és mint előttem is írták általában minden rohadt jó az openingje :D. Leginkább azokat az animéket szeretem ahol sokat vándorolnak (Slayer, Naruto, Full Metal Alchemist stb.) de ha a történet jó és érdekel akkor jöhet bármi. Azokkal pedig nincs semmi bajom akik ezeket nézik egyrészt azért mert ezzel önmagam is elítélném másrészt meg azért mert a szépség relatív és ez ugyanúgy igaz az összes többi ízlésre, mindig is úgy gondoltam, hogy amíg valaki az adott tevékenységgel amit csinál nem tesz kárt mások egészségében, tulajdonában addig hadd csinálja.
2012. jún. 10. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem mondom, de nagyon szeretem az animéket! Attól függetlenül, hogy szinte minden ,,normális filmhez" hozzá tudok szólni...

Amúgy is, van aki ezt szereti, mi baj van vele? Manapság egyre többen vannak!

2012. júl. 8. 23:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam.
2012. aug. 7. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!