Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a jobb? Bleach, , One...

Melyik a jobb? Bleach, , One Piece, Dragon Ball?

Figyelt kérdés
Nemtudom melyiket nézzem meg elősször

2012. máj. 3. 13:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hát ha csak szinkronosan nézel animét testvér akkor az igazi jókról eléggé le maradtál , Code Geass , Steins;Gate , Gintama , Monster mond neked valamit ?:D

Szóval ha csak magyar szinkronnal nézzel az 1 dolog , viszont nem tartanálak akkorse nagyobb fannnak neharagudj , max 40-50 végig leszinkronizált sorozat van.

Elsőleg még énis így voltam a szinkronnal hogy inkább magyar nem olvasok , kb 5évvel ezelöttig amikor elindult az új Naruto , 2 rész után észre se vettem hogy olvasom.

Az meg hogy a magyar szinkron felér a japánnal , szerintem te se gondoltad komolyan xd , ott a szinkronszínész egy életforma.

Elég "frigid" lehetsz ilyen téren ha csak a magyar szinkront választod , szerintem olvasni 7évesen mindenki meg tanult semmivel nem rosszabb , sőt még ha a japán nyelv halandzsa is sokkal élményebb hallgatni.

2013. jan. 3. 11:56
 22/28 anonim ***** válasza:

Nos a magyar szinkronra azt szokták mondani, hogy világhírű, a legjobbak között van ... kár hogy ez animéknél valahogy nem látszik meg.

A dragon ball csak az elején jó, kb aztán a Z elkezd véget nem érő harcokban unalomba fulladni.

2013. jan. 3. 15:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Tényleg jobb a felirat, meg lehet vele békélni... A japánoknak valami különös tehetségük van a leghülyébb hangok, ordítások, stb kiadásához, meg egyébként is, olyan jól hangzik maga a nyelv :)) Magyart hallasz nap mint nap, de japánt? Én imádom ahogy beszélnek és nem mellesleg csomó szót-szószerkezetet meg lehet tanulni, pár száz rész után már észre sem veszed, de egyes szófordulatokat már japánul GONDOLSZ :D :D
2013. jan. 3. 16:07
 24/28 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előző válaszolóval.

Olyan mintha én írtam volna.

Egyébként ha nem csak a hosszúakat szereted ajánlom még ezeket:

-Zetman

-K(ez a teljes neve)

-Mirai Nikki

-Air Gear

-Guilty Crown

-Beelzebub

2013. jan. 4. 16:13
 25/28 anonim ***** válasza:
én a bleach-ot és a db-t szeretem az one piece-ből 1 részt sem láttam:s
2013. jan. 18. 21:34
 26/28 dominik.ballo válasza:
Megnéztem a Dragon Ball-t és kiderült hogy az sokkal jobb mint a bleach!
2013. márc. 11. 10:11
 27/28 anonim válasza:
One Piece.
2014. dec. 28. 10:11
 28/28 anonim ***** válasza:
One Piece x Toriko x Dragon Ball 3 az egyben van ilyen !!!!!
2015. jan. 11. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!