Melyik a jobb? Bleach, , One Piece, Dragon Ball?
Hát ha csak szinkronosan nézel animét testvér akkor az igazi jókról eléggé le maradtál , Code Geass , Steins;Gate , Gintama , Monster mond neked valamit ?:D
Szóval ha csak magyar szinkronnal nézzel az 1 dolog , viszont nem tartanálak akkorse nagyobb fannnak neharagudj , max 40-50 végig leszinkronizált sorozat van.
Elsőleg még énis így voltam a szinkronnal hogy inkább magyar nem olvasok , kb 5évvel ezelöttig amikor elindult az új Naruto , 2 rész után észre se vettem hogy olvasom.
Az meg hogy a magyar szinkron felér a japánnal , szerintem te se gondoltad komolyan xd , ott a szinkronszínész egy életforma.
Elég "frigid" lehetsz ilyen téren ha csak a magyar szinkront választod , szerintem olvasni 7évesen mindenki meg tanult semmivel nem rosszabb , sőt még ha a japán nyelv halandzsa is sokkal élményebb hallgatni.
Nos a magyar szinkronra azt szokták mondani, hogy világhírű, a legjobbak között van ... kár hogy ez animéknél valahogy nem látszik meg.
A dragon ball csak az elején jó, kb aztán a Z elkezd véget nem érő harcokban unalomba fulladni.
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval.
Olyan mintha én írtam volna.
Egyébként ha nem csak a hosszúakat szereted ajánlom még ezeket:
-Zetman
-K(ez a teljes neve)
-Mirai Nikki
-Air Gear
-Guilty Crown
-Beelzebub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!