Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a jobb? Bleach, , One...

Melyik a jobb? Bleach, , One Piece, Dragon Ball?

Figyelt kérdés
Nemtudom melyiket nézzem meg elősször

2012. máj. 3. 13:00
1 2 3
 11/28 dominik.ballo válasza:
48%

Hát ez egyértelmű. Biztos hogy a bleach-et nézd meg mert az a LEGJOBB! :)

De úgy is csinálhatod hogy először megnézed a többit és utoljára hagyod a legjobbat a beach-et.

Mert általában az utoljára nézett sorozatra emlékszek a legtisztábban.

2012. máj. 16. 11:27
 12/28 knakx ***** válasza:
en szemelyserint a Bleach-el kezdtem de nem hagyott bennem nagy nyomot es aztan nem is erdekelt igazan. Utana jott a Dragon Ball amire meg hamarab rauntam. A One Piece szamomra a legjobb, bar igaz hogy hosszu de ha kitart az erdeklodesed a 100as reszekig akkor hid el nem fogod tudni abba hagyni. A stilus amiben le vannak rajzolva kicsit furcsa, de ez teszi szerethetove. A masagatol olyan jo. De ha mind a harom erdekel nezd meg batran.
2012. jún. 25. 14:26
 13/28 anonim válasza:

Az én örök favourit-om mindenképpen a Dragon Ball.. bár igazság szerint a magyar szinkrontól kiráz a hideg.. igaz nagyon hosszú és régi.. am a Dragon Ball Kai-t nézd meg ha a db mellett döntesz mert új grafikája van és ki vannak vágva az unalmasabb részek.. igazából kb 200 rész lett leszűkítve 97+1 részbe.. és úgy h egyeltalán nem vesz el semmit a tartalmából.. és japánul van ^^

am a Bleach-et kb 3x elkezdtem de egyszersem tudtam a 20.résznél tovább jutni.. az one piece-be bele se kezdtem ezért nem tudok róla véleményt mondani.. bár azt mondják jó..

szóval BD forever ^^

2012. aug. 5. 17:39
 14/28 anonim ***** válasza:
Nekem Bleach kedvencem de fillerek tényleg elég szarok eleje nem rossz egész vicces viszont szerintem a legjobb az Arrancar fejezet. Dragon Ball nekem nem jött be. One piece hez még nem volt szerencsém
2012. aug. 20. 03:18
 15/28 anonim válasza:
ez kérdés? dragon ball egyértelmü
2012. nov. 1. 21:17
 16/28 anonim ***** válasza:
A bleach az egy kalap szar, sztem a one piece meg a dbz ugyanolyan jó. :D
2012. nov. 22. 09:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Dragon Ballt a grafikája miatt nem kezdtem el és szerintem nem is fogom, lehet hogy hülyeség, de ez van. A Bleachet elkezdtem, a fillerek tényleg nagyon zavaróak és rettentő hosszúak, abba is hagytam, a mangát érdemes követni szerintem. ONE PIECE FOREVER. A legeslegjobb anime, hidd el megéri elkezdeni. Sajnos még eltart egy darabig, amíg vége lesz, állítólag most áll 60%-on a történet, logikus, hiszen félúton vannak a One Piece felé vezető úton. Lehet, hogy sokak csak átvészelték az első 100 részt, én azokat is IMÁDTAM, de tény, hogy most sokkal izgalmasabb. :) A karaktereket és a sztorit sem lehet megunni, nem hogy laposodna, de egyre jobb lesz és biztos vagyok benne hogy a vége valami nagyon katartikus élménnyel kecsegtet ;)Szóval ha nem akarsz lemaradni erről, akkor nézd! :D
2013. jan. 2. 16:50
 18/28 anonim ***** válasza:
Drogon Ballt és magyarul! Mégha nem is jó a szinkron vagy a felirat, akkor is magyar... És én inkább nézek selejt magyart, mint 1 selejt japánt amiből 1 szót se értek...
2013. jan. 2. 18:25
 19/28 anonim ***** válasza:

Utolós te se lehetsz valami nagy fan xD

A magyar szinkron az esetek 99%ban sokkal igénytelenebb mint az erdeti , ez nem csak animéknél hanem sorozatoknál és filmeknél is így van.Felirattal eredeti nyelven kismillió anime elérhető és van köztük olyan ami milliószor jobb mint a fent felsorolt 3 tömegshounen.Én személy szerint sokkal szivesebben olvasom és hallgatom az eredeti szinkront , mégha nem is értem sokkal jobban megvan csinálva.

Béke.

2013. jan. 2. 18:56
 20/28 anonim ***** válasza:
#19: Attól hogy nem japánul nézem, ne mondjad azt hogy nem vagyok nagy fan... Tudod én alapból utálom a fleiratos filmeket is, meg a külföldi szinkronost is. Egy film legyen élvezhető. Tény hogy nem szóról szóra fordították le, de attól még szerintem jó a magyar szinkron! Attól hogy nincsenek benn a trágár szavak, attól még nem rossz. Egyébként a történetet nem változtatja meg, a jelenetek is ugyan azok, szóval ahogy látom semmivel sem rosszabb mint egy japán, amit nem is értesz... A lényeg maga a film.
2013. jan. 3. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!