Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki mellett vagytok azt attack...

Ki mellett vagytok azt attack on titan-ban?Eren vagy 1.Reiss király?

Figyelt kérdés

Ujrakezdtem az aot animet de vegigolvastam a mangat is meg mikor futott es az egyik legtobb emberi es tarsadalmi kerdest felveto anime lett nalam.Meg anno mikor kiderult h Karl Fritz (kesobb 1.Reiss )kiraly a sajat nepe bukasat okozta majd pusztulasat akarta nagyon ideges voltam ra,megha el is mondtak hogy ugye azert mert az Eldiaiak tobb mint ezer even at uraltak a kontinenst es terrorban tartottak az embereket a titan erovel ,de egy kiraly dolga hogy a nepet vedje es joletben tartsa nem pedig hogy falak koze zarja onzo buntudattol vezerelve es a pusztulasra itelje azt.Reiss kiraly ugy gondolkodott ,mint Zeke.Ugy gondolta jobb lett volna a vilagnak ha az Eldia nep sosem jott volna letre es titan erot sem birtokoltak volna.Kesobb ugye be is igazolodott hogy igaza volt mert jott Eren.Kiirtotta az emberiseg 80%at Eldia erdekeben .Felaldozta magat ,magara vette a gonosz ordog szerepet hogy a szeretteit/baratait majd hoskent unnepeljek.O mindig is a szabadsagra vagyott de pont ennek a szabadsagnak is volt a rabszolgaja.Kipusztutani artatlan emberek millioit semmikepp sem egy "jo" megoldas ,de az az igazsag hogy enis ezt tettem volna.Ha az en nepem ,csaladom,szeretteim ,barataim elete lett volna a tet szembe mentem volna a vilaggal ,mert ahogy mondtak is az animeben: Erre a vilagra szulettem.Az a vilagom ahol elek,akikkel elek.

Ti mit valasztanatok ? A vilag tobbsege?, vagy a nepetek es szeretteitek?Kivel szimpatizaltok?A buntudattol vezerelt kirallyal aki a nepet falak koze zarta es varta a pusztulasuk?Vagy a vilag ellen lazado Erennel ,aki azt akarta hogy tulelje a nepe es a szerettei?

tegnap 03:36
 1/1 anonim ***** válasza:

én igazából a végét nem értettem, mármint értem mik voltak a történések, de azt nem értem miért így kellett ezt megoldania az írónak, mert szerintem több féleképpen is kivitelezhető lett volna a sztori

pl Eren-nek miért kellett Zeke? ott volt neki Historia, vele is aktiválhatta volna a Titán erőt, totál értelmetlennek tartottam ezt a részét, hogy miért üldözi Zeke-t, vagy miért volt az egész harc az utolsó Part-ban, mikor Marley-ban már találkozott egyszer Eren és Zeke, ott helyben mikor Eren beszivárgott már aktiválhatta volna az erőt

a másik hogyha látja Eren a saját jövőjét, akkor nem lehetett volna változtatni az alapján amit lát? ezt is hülyeségnek tartom

vagy akár szövetséget köthetett volna a Paradise sziget a Marley néppel, pl akár titánokat is bérbe adhattak volna a szövetségért vagy egyéb lefizetés is létrejöhetett volna, több alku

szóval lényegében én a történet amerre haladt, azzal nem vagyok kibékülve, nem az hogy nem tetszett, hanem értelmetlennek tartottam több részét, e-képpen Reiss király tetteivel se értek egyet, bár inkább az indokaival nem, mert ha jobb indoka lett volna a népe bezártságára, akkor azt mondom oké, de így nem

ugyan így Erennel is így vagyok, egyszerüen nem hiszem el, hogy csak erre futotta neki, de tegyük fel tényleg csak ennyi lehetett volna, még akkor sem döntöttem volna úgy mint Eren, akkor inkább Zeke tervét követtem volna, béke kb 40-50 évig, amíg ki nem hal a nép

tegnap 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!