Más is leszokott a részenkénti anime nézésről?
Én nem szoktam le, bár csak a frissek közül nézek párat hetiben, ami érdekel. Viszont régebbieket általában egyszerre, főleg, mert sok nagyon régi van, amit még nem láttam. Azokat meg ugye már leadták. Pl. ilyen a Kimagure Orange Road is, ami 48 részes, de 1986-ban adták Japánban.
Egyébként Anilist-en mindig mutatja, hogy mikor jön ki a friss epizód egy futó animéből.
A saját ütememben szeretem nézni, ezért csak olyanba kezdek bele ami már végig elérhető.
Eleve csak akkor ülök le nézni ha van rá legalább egy órám, nem szeretem nagyon széttördelni az élményt. Egy 12 epizódos sorozat többnyire 2-3 alkalomra megy le. De volt már olyan is ami nagyon beszippantott és hajnalig végigtoltam egyben.
Utálnám ha nem akkor kellene abbahagyni amikor én akarom, hanem félbemaradna pedig még nézném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!