Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Sierei Gensouki animében...

A Sierei Gensouki animében Rio ugye Celiat fogja szeretni??

Figyelt kérdés

dec. 12. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hárem sztori. Az összes csajjal össze fog jönni.
dec. 12. 22:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Annak mi értelme, hogy minden lánnyal összejön?
dec. 12. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a műfaj. Ha nem akarsz ilyesmit, ne nézz hárem animét.
dec. 13. 02:16
 4/7 anonim válasza:
55%
Szerintem eszméletlen jó a 2. évad, minden csaj nagyon szép benne :)
dec. 13. 15:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is jo a masodik eved, engem is magaval ragadott a story, csak azt nem ertem, hogy miert szerelmes minden lany a foszereplobe? Igy en erzem magam kicsit kellemetlenul… pedig tenyleg jonak tunik
dec. 16. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Ismételten: mert ez a műfaj. A hárem anime nem új dolog. Azt kérdezni, hogy "Mi értelme van, hogy a hárem animében az összes csajjal összejön?" tök ugyanaz, mint azt, hogy "Ebben a romantikus animében miért szerelmesek egymásba a főszereplők?". Ha nem tudsz megbarátkozni a műfaj alapkövével, érdemes más néznivalót keresni.
dec. 17. 01:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, sajnálom hogy megkérdeztem és ezzel fárasztottalak titeket. Köszönöm a válaszokat
dec. 21. 02:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!