Hogy tetszik eddig ar Arcane 2. evadja?
nem rossz, jó még mindig nézni, de szerintem nem hozzá az első évad színvonalát, valahogy olyan céltalannak tűnik, mintha nem tudnának mit kezdeni a sok történet szállal
meg első évad számomra nem volt ennyire kiszámítható, most pl a vi vs jinx-nél annyira lehetett tudni hogy a kis kölök beszalad megmenteni jinxet, annyiszor eljátszották már ezt más-más filmek sorozatoknál, ugyan ez a helyzet a Caitlyn személyiség változásánál, a gyász és dühe mögött, meg hogy az egész mögött a nigger csaj anyja állt, hát nem tudom ki nem gondolt erre...
a zenés jelenetek még mindig nagyon jók, a harcok is tetszenek, de egyelőre ennyi
a második évad 1,2,3 része még elment, de aztán ma láttam a 4,5,6 részt, hát valami nagy csalódás eddig, van vagy 6 sztori vonal, de nincs idő egyikre se, így össze van csapva az egész, míg az első 3 részben volt rendes harc, addigra a 4,5,6ra elfogyott a pénz? vagy mi a rák? nincs animáció harcoknál, hanem csak bevillanások álló képekkel
remélem kijavítják a maradék 3 részre a dolgokat, mert ez eddig egy nagy szar
A 2. sorozaton látszik az új koncepció, kicsivel több magyarázat is beleférhetett volna. A hatodik rész vége nagyon ütősre sikeredett, tényleg le a kalappal az alkotók előtt.
Jinx a kedvenc, jó a szövege. :D
Nekem is az a bajom, hogy érződik, hogy nem történetszál van rendesen kibontva/megmagyarázva. Olvastam valahol, hogy eredetileg 3 évadra terveztek, de a költségek végül csak 2-ig adtak zöld utat, így kénytelenek gyorsabban befejezni. Számomra érződik a zseniális első évad után a "harmadik évad" hiánya.
Egyébként az animáció, zene, karakterek még mindig színvonalasak. Én várom a befejező részeket.
A kedvenc karakterem Ekko, illetve Jinx (a beszólogatásaival :D), de Vi-t sem vetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!