Hogy tetszik eddig ar Arcane 2. evadja?
nem rossz, jó még mindig nézni, de szerintem nem hozzá az első évad színvonalát, valahogy olyan céltalannak tűnik, mintha nem tudnának mit kezdeni a sok történet szállal
meg első évad számomra nem volt ennyire kiszámítható, most pl a vi vs jinx-nél annyira lehetett tudni hogy a kis kölök beszalad megmenteni jinxet, annyiszor eljátszották már ezt más-más filmek sorozatoknál, ugyan ez a helyzet a Caitlyn személyiség változásánál, a gyász és dühe mögött, meg hogy az egész mögött a nigger csaj anyja állt, hát nem tudom ki nem gondolt erre...
a zenés jelenetek még mindig nagyon jók, a harcok is tetszenek, de egyelőre ennyi
a második évad 1,2,3 része még elment, de aztán ma láttam a 4,5,6 részt, hát valami nagy csalódás eddig, van vagy 6 sztori vonal, de nincs idő egyikre se, így össze van csapva az egész, míg az első 3 részben volt rendes harc, addigra a 4,5,6ra elfogyott a pénz? vagy mi a rák? nincs animáció harcoknál, hanem csak bevillanások álló képekkel
remélem kijavítják a maradék 3 részre a dolgokat, mert ez eddig egy nagy szar
A 2. sorozaton látszik az új koncepció, kicsivel több magyarázat is beleférhetett volna. A hatodik rész vége nagyon ütősre sikeredett, tényleg le a kalappal az alkotók előtt.
Jinx a kedvenc, jó a szövege. :D
Nekem is az a bajom, hogy érződik, hogy nem történetszál van rendesen kibontva/megmagyarázva. Olvastam valahol, hogy eredetileg 3 évadra terveztek, de a költségek végül csak 2-ig adtak zöld utat, így kénytelenek gyorsabban befejezni. Számomra érződik a zseniális első évad után a "harmadik évad" hiánya.
Egyébként az animáció, zene, karakterek még mindig színvonalasak. Én várom a befejező részeket.
A kedvenc karakterem Ekko, illetve Jinx (a beszólogatásaival :D), de Vi-t sem vetem meg.
Sokkal gyorsabb a tempó, mint az első évad, ez vitathatatlan, történetszálak így zsúfoltabbak.
Ennek ellenére, nekem nagyon is tetszik eddig, ha kiszámíthatóbb, ha nem.
Kedvenc karakterem Viktor, de amúgy mindenki is, Vi a fekete maszattal csudamenő.
Én tegnap láttam az utolsó részt, de még azóta is sokkban vagyok.
(Nem, nincs spoiler nyugi)
Ajánlom mindenkinek csak akkor nézze meg ha nem tervez aznap aludni rendesen.
Baromi jó volt, de pont emiatt vagyok sokkban tőle.
Viszont tényleg sajnos nagyon gyorsak voltak az események még az én ADHD-s agyamnak is túl pörgős és sok volt így egyszerre. Szerintem simán kellett volna neki még egy évad és akkor jobb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!