Tetszik a férjem barátja, mit csináljak?
3 éve vagyok férjnél. Szeretem, fontos nekem. Külföldön dolgozik, mert építkezünk. Emiatt hétvégente látom csak. sosem adnám senkiért, és tudom, hogy kölcsönös, és feltétel nélkül megbízhatok benne.
Nagy a baráti köre, és 1-2 hónapja tűnt fel, hogy az egyik srác állandóan néz. Hülyén hangzik, női megérzés, de furán néz rám..... eleinte csak azért néztem vissza, hogy figyeljem, hogy jól érzem-e.. de aztán elkezdett vonzani szexuálisan.. Azt hiszem, szeretem, hogy néz. Szeretek a közelében lenni, de nem akarnék tőle mást. Voltatok már így? Mit csináljak? Az is lehet, hogy rosszul fogom a jeleket, de elég sűrűn eszemben van. Betegesnek érzem magam, hülyének, mégis... nem tudom. Valaki adjon tanácsot, légyszi. 30/L
Ha tetszel neki ha nem
Neked o tuti es ez a lenyeg
Es hidd el a biztosat nem eri meg egy fellangolas miatt eldobni
Ami viszont fontos hogyha barmikor tudnal mas ferfihoz ilyen szinten vonzodni(es a tavolsag az nem kifogas erre) akkor sajat magad erdekeben hogy tudjal tukorbe nezni vess veget a kapcsolatnak akarmennyire is faj mert nem szereted a parodat elegge es o ezt nem erdemli meg ahogy azt gondolom forditott esetben te sem erdemelned meg ezt.
Valójában van egy nem működő házasságod, most feltűnt egy új pasi, és rájöttél, hogy gáz van.
Kezdj el beszélgetni a férjeddel, hogy ez így nem jó. vagy változtassatok az életeteken, vagy menjen mindenki a dolgára.
Férj: - Drágám, mondj valamit amitől egyszerre leszek boldog és szomorú.
Feleség: - ... az összes haverodénál nagyobb a farkad!
Jót mond a 6-os.
Ha nem vagytok együtt, olyan, mintha nem is a férjed lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!