Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik a férjem barátja, mit...

Tetszik a férjem barátja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok férjnél. Szeretem, fontos nekem. Külföldön dolgozik, mert építkezünk. Emiatt hétvégente látom csak. sosem adnám senkiért, és tudom, hogy kölcsönös, és feltétel nélkül megbízhatok benne.

Nagy a baráti köre, és 1-2 hónapja tűnt fel, hogy az egyik srác állandóan néz. Hülyén hangzik, női megérzés, de furán néz rám..... eleinte csak azért néztem vissza, hogy figyeljem, hogy jól érzem-e.. de aztán elkezdett vonzani szexuálisan.. Azt hiszem, szeretem, hogy néz. Szeretek a közelében lenni, de nem akarnék tőle mást. Voltatok már így? Mit csináljak? Az is lehet, hogy rosszul fogom a jeleket, de elég sűrűn eszemben van. Betegesnek érzem magam, hülyének, mégis... nem tudom. Valaki adjon tanácsot, légyszi. 30/L

aug. 6. 15:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
a férjed távol van és te más farkára vágysz. ennyi.
aug. 6. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Ha tetszel neki ha nem

Neked o tuti es ez a lenyeg

Es hidd el a biztosat nem eri meg egy fellangolas miatt eldobni

Ami viszont fontos hogyha barmikor tudnal mas ferfihoz ilyen szinten vonzodni(es a tavolsag az nem kifogas erre) akkor sajat magad erdekeben hogy tudjal tukorbe nezni vess veget a kapcsolatnak akarmennyire is faj mert nem szereted a parodat elegge es o ezt nem erdemli meg ahogy azt gondolom forditott esetben te sem erdemelned meg ezt.

aug. 6. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Ejnye Noémi, mit szólna ehhez a férjed ha megtudná? 🤔
aug. 6. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
ha már így érzel iránta a hogy leírtad, akkor a lelked mélyén már te is tudod hogy lefogsz vele feküdni! csak idő kérdése mikor történik meg
aug. 6. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez is hosszú házasság lesz. Szerencsétlen kint dolgozik, hogy megkeresse a pénzt, te meg raugranal a haverjára, amíg ő nincs itt. Teljesen mindegy neki tetszel-e vagy nem, itt az a kérdés neked van e gyomrod hozzá.
aug. 6. 20:40
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Valójában van egy nem működő házasságod, most feltűnt egy új pasi, és rájöttél, hogy gáz van.

Kezdj el beszélgetni a férjeddel, hogy ez így nem jó. vagy változtassatok az életeteken, vagy menjen mindenki a dolgára.

aug. 7. 06:57
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Férj: - Drágám, mondj valamit amitől egyszerre leszek boldog és szomorú.

Feleség: - ... az összes haverodénál nagyobb a farkad!

aug. 7. 10:16
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Add be a válópert.
aug. 7. 11:26
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Jót mond a 6-os.

Ha nem vagytok együtt, olyan, mintha nem is a férjed lenne.

aug. 7. 14:03
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
Ha fontos neked a férjed, akkor kerüld el jó messziről. Lehet, hogy tetszel neki, de tuti, le is akarna fektetni. Ha valóban szereted a férjed, akkor nem vered át a háta mögött, és nem okozol feleslegesen botrányt. Vagy neked megérne mindent feldobni néhány kalandos estéért nő létedre? Mert akkor valami még sincs rendben a házasságoddal, amit illene megbeszélni játszmázás helyett.
aug. 7. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!