Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja de tetszik. Mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
2 éve megkérdezte egy srác hogy bejövök-e neki én meg nem mertem bevallani. 1 évre rá lett egy barátnője akivel még mindig együtt van. meg szeretném kérdezni tőle hogy esetleg komolyan gondolta vagy érez-e még valamit csak félek hogy ez miatt megromlana a 8 éves barátságunk. Ráadásul amikor összejöttem egy sráccal (2 hónappal azután hogy ők összejöttek) olyan volt mintha féltékeny lett volna. Szóval ennyi. Mit tegyek? Hagyjam? Vagy esteleg kockáztassak?2017. ápr. 14. 22:54
1/6 anonim válasza:
Szóval nem elég, hogy tesze-tosza vagy és nem tudsz döntést hozni ("nem mertem bevallani"), még meglévő kapcsolatokat is szeretnél tönkretenni ("még mindig együtt van")?
Elég érdekes ember lehetsz...
2/6 A kérdező kommentje:
ja és miután megkérdezte hogy tetszik-e nekem azután 3 hónappal megkérdeztem tőle és azt mondta hogy neki már más tetszik
2017. ápr. 14. 23:16
3/6 anonim válasza:
"csak félek hogy ez miatt megromlana a 8 éves barátságunk."
AKkor felnyitom a szemed. Barátságban csak BARÁTI érzelmek vannak és NEM tetszik nekünk a másik! Mihelyst a másik iránt többet érzünk vagy tetszik nekünk, onnantól kezdve az nem barátság. Erre nincs külön kifejezés, de a lényeget gondolom érted.
Ne rondíts bele mások kapcsolatába! Hagyd.
4/6 anonim válasza:
Tényleg ne cseszd el ezért mások kapcsolatát
5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ő kérdezte személyesen (meg én sem személyesen) hanem az egyik barátunk
2017. ápr. 18. 22:57
6/6 A kérdező kommentje:
nem is az hogy el akarom elcseszni hanem csak meg akarom kérdezni hogy ha még (gondolom) nem is most hanem régebben/valamikor tetszettem-e neki
2017. ápr. 18. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!