Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik a férjem barátja, mit...

Tetszik a férjem barátja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok férjnél. Szeretem, fontos nekem. Külföldön dolgozik, mert építkezünk. Emiatt hétvégente látom csak. sosem adnám senkiért, és tudom, hogy kölcsönös, és feltétel nélkül megbízhatok benne.

Nagy a baráti köre, és 1-2 hónapja tűnt fel, hogy az egyik srác állandóan néz. Hülyén hangzik, női megérzés, de furán néz rám..... eleinte csak azért néztem vissza, hogy figyeljem, hogy jól érzem-e.. de aztán elkezdett vonzani szexuálisan.. Azt hiszem, szeretem, hogy néz. Szeretek a közelében lenni, de nem akarnék tőle mást. Voltatok már így? Mit csináljak? Az is lehet, hogy rosszul fogom a jeleket, de elég sűrűn eszemben van. Betegesnek érzem magam, hülyének, mégis... nem tudom. Valaki adjon tanácsot, légyszi. 30/L

aug. 6. 15:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%
Gonosz parázna,1 akik kozott legyilkoltak a női morált.
aug. 7. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
10. "Vagy neked megérne mindent feldobni néhány kalandos estéért nő létedre?" Mert ha férfi lennék nem lenne elítélendő? Csak nőként csúnya ez?
aug. 7. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:
74%
Még az is lehet, hogy a fèrjed kérte meg a barátját, hogy derítse ki mennyire vagy hűséges. Amíg ő külföldön dolgozik, te mennyire vagy kapható egy kalandra.
aug. 9. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!