Miért nem tetszik anyámnak, hogy nem szállok bele a sajnáljuk közösen a sógornőmet műsorba?
Ez az utolsó alkalom, már nem csinálok s...get a számból.
Azt nem értem, hogy miért nem értékeli, hogy mindent egyedül értem el. Múltkor adott pénzt azzal a kikötéssel, hogy amikor ő szól, adjam vissza. Úgyhogy szépen eltettem, hogy vissza tudjam adni. A volt férjemmel közös hitelt ki kellett váltanom, mert kitalálta, hogy nem fogjuk fizetni. Az nem baj, hogy az közös hitel volt ez meg csak az én nevemen van. Szóval én szívom meg, ha a volt férjem nem fizeti. De legalább ő nyugodt, hogy a házáról lekerült a jelzálog. Azt bezzeg nem emlegeti, hogy egyedül, egy fizetésből kifizettem az A hitelemet, és már raktam is félre pénzt. Ez nem érdekli. Csak az, hogy szegény sógornőm.
A gyerekem nem jön, mert az apjával van a hétvégén.
Igen, az a nagy baj velem, hogy megfelelési kényszeres vagyok és konfliktuskerülő.
nekem apam ilyen. minden mas no , anya szuperul csinalja, apolt jol nez ki... en bezzeg igy ugy amugy.
en bezzeg elvegeztem 2 egyetemet. szultem egy gyereket. jo munkam van (igaz gyesen vagyok) teljesen fit lettem megint szules utan. csomo mas ember tudom hogy csak nezi ok ezt hogy csinalja.
de apam mindig mast fenyez...nemtudom miert csinaljak ezt
Mert anyád ilyen.
Én nem szaroznék, közölném, hogy menjen aztán nyalja a seggét zokogva. Ilyen emberekre fölösleges 5 percet is pazarolni. És attól sem oldódik meg semmi, hogy itt kérdezgetsz. Felnőtt vagy, intézd el, ha tényleg akkora probléma ez neked. Ha nem, akkor meg tűrd csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!