Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sikeres lehet egy ilyen...

Sikeres lehet egy ilyen Pokémonos szerepjáték?

Figyelt kérdés

Nos, arra gondoltam hogy sokan nosztalgiáznának, akik az eredeti rajzfilmeken nőttek fel, vagy a mára már majdnem hogy az elavult Pokémon GO szimpatizánsok szórakoznának még kicsit.

Egy saját fejlesztésű játékot csinálnék, persze egy virtuális (fórum szerű, de mégis színes és emelett kalanddal teli) világban, mert nem vagyok játékfejlesztő. Nem csak az írogatásról szólna az egész hanem egy a Pokémon GO-nál picit izgalmasabb verziót, ami picit szórakoztatóbb és nem csak egy térképet kell követni, ahol az adott városban csak úgy rányomsz egy közeli pokémonra a mobilodon és dobálod rá a pokélabdákat, hanem szó szerint fel lenne tüntetve a pokémon a helyszínen. Szóval nem csak szöveg alapú lenne a játék, de persze a legjavát az tenné ki. Egyedi párbajokat lehetne kivitelezni. Rengeteg ötletem van. Csinálnék egy weboldalt, ahol minden instrukció le lenne írva, kiszínesítve képekkel, feltüntetve a játékosok profiljával és szintjeivel, pokémonjaival és érdemeivel. Fórum alatt azt értem, hogy lenne egy fb csoport ahová a jelentkezők lennének bevéve és persze közben Oak professzor irányítaná a játékmenetet. Ez így elsőre egyszerűnek hangozhat, de elolvasva a játék weboldalán levő játékmenetet talán néhányan kedvet kapnának hozzá és lehetne toborozni, ha nem többet hát 10-15 mestertanoncot, hogy ténylegesen valódi emberekkel harcoljon és barátkozzon mindenki.

Láttok benne fantáziát? Igazából lenne két admin is hogy gördülékenyen mehessen a játék, a weboldalt és a csoportot én hoznám létre. Lelkes vagyok, ezért már ma-holnap el fog készülni a játék honlapja, de kicsit aggodalmaim is vannak mert félek, hogy kudarcot vallok, vagy ami még rosszabbul esne hogy talán elkezdenék ócsárolni is az ötletemet. Annyi viszont - tapasztalataim alapján - biztos hogy izgalmasabb lenne a Pokemon GO-nál. Mit gondoltok erről? Szerintetek lenne rá érdeklődő?

2024. jún. 17. 09:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a reakciót. Ez mind sokat segít. Lehet, hogy inkább - lévén, hogy nem indokolt - nem is kellene odaírnom, hogy melyik pokémon melyiket győzi le a másikat, hanem elég az erőssége. Te mit gondolsz erről? Minden építő kritikát szívesen fogadok. Kíváncsi vagyok, hogy mi az amit még ezen kívül javítanom kéne és a pozitív visszajelzésekre is.
2024. jún. 18. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!