Klementinacska kérdése:
Mi az a szerepjáték?
Figyelt kérdés
Mindenhol lattam mar olyan ,hogy ,,szerepjatekozas" foleg anime téren de seholsem talaltam meg, hogy az mi. A válaszokat elore is koszonom!2017. máj. 1. 18:21
1/5 anonim válasza:
Nem játszottam még de valami olyasmi lehet hogy, történetet írtok egy másik emberrel. Pl facebookon, de ülhettek egymás mellett is. Az egyik elkezd írni valamit pl- Pista megy az utcán, a másik meg folytatja pl- és elüti egy autó. Egymásnak külditek/adogatjátok a szöveget h a másik folytassa. De lehet E/1-esben is írni és úgy beszélgettek mintha más emberek lennétek. Mint pl a színészek. Csak ezt is írásban. Szerintem ezt jelenti
2/5 anonim válasza:
nagyon tömören: egy választott világban alkotsz magadnak egy karaktert, választott képességekkel, ezeknek válaszott vagy szerencse-alapon kapott erősségével. egy mesélő adja a keretsztorit, amiben a te karaktered, több karakter él, létezik, jön-megy, harcol, tapasztalatokat gyűjt, tárgyakat szerez, képességei fejlődnek. tanul, megsérül, lebetegszik, stb...
3/5 anonim válasza:
annyival egeszitenem ki, hogy a szereplok valaszai illetve a dobokocka miatt kiszamithatatlan m a vege a sztorinak, altalaban tobb tortenateszalon is vegig lehet menni
5/5 anonim válasza:
Attól függ, melyik értelmében. Van egy gyanúm, hogy a kérdező, és a válaszolók a FANTASY-szerepjátékra és annak hagyományaira utaltak.
(De szerepjáték az is, amit a kisgyermek tesz, pl papás-mamás, orvososdi, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!