Anya-t a Lolikonok hájpolják ennyire fel?
Az a helyzet, hogy nem, az nem izgatja fel őket. Mégegyszer, közöd nincs a pedofília definíciójához. Te úgy vitatkozol itt, mintha azt képzelnéd, hogy a zsiráf azt jelentené, hogy elefánt.
Neked alapvető fogalmakkal és biológiai ismeretekkel vannak gondjaid.
Te állítottad, ha valaki nagyon fel van öltözve, tehát, nem igazán beszélhetünk egy nagyon szexi kinézetről, akkor gyakorlatilag az általad izgatónak gondolt tény, az az, hogy nő.
Vagyis te érveltél nők ellen.
Amúgy azt is elmondom, hogy az is alacsony intelligenciára utal, amikor valaki nem tudja összeszedni a gondolatait és egy értelmes választ írni, hanem 3-4-5 választ kell írnia külön-külön.
#22 Te vagy az, aki valamit nem értesz. Én most azokról beszélek, akik ténylegesen gyerekekre izgulnak.
És nem, ennek semmi köze az intelligenciához, akkor írok ki magamból valamit, amikor épp eszembe jut, épp nem volt véleményem róla, aztán kipattant, hupsz, van ilyen. Amikor írtam, hogy keress rá valakire, azért írtam több mondatban, mert kerestem a nevet, leírtam, elküldtem, aztán láttam, hogy írtál valamit és arra is reagáltam.
Kérdező, nálad komoly gondok vannak a fejedben.
Mitől lenne egy rajzfilm azért pedofil mert cuki kislány van benne?
Mitől lenne egy cosplayes pedofil (vagy pedofilokat kiszolgáló) attól, hogy egy rajzfilmbeli gyereknek öltözik be?
Az ugye megvan, hogy lányok is szoktak fiú karaktert cosplayezni? Akkor ők a logikád szerint homoszexuálisok lennének?
Vagy ha valaki negatív főhősnek öltözik be akkor ő gyilkos vagy pszichopata?
Szerintem engedd el ezt a dolgot. Nagyon nem vagy tisztában azzal, miről szól a cosplay. Meg a pedofília fogalmával se.
hogy lehetne már ezt oda rakni a pedofília témához úristen:DD
ez egy KISGYEREK, még a rajzolása se sexista mint a legtöbb loliknak ami animékben van
azért cosplayelik, mert aranyos a karakter, ennyi, pont, szerinted a micimackót meg a mikiegeret miért cosplayelik? mert medvékre meg egerekre verik az emberek?
"Te vagy az, aki valamit nem értesz. Én most azokról beszélek, akik ténylegesen gyerekekre izgulnak."
Csak annak nincs köze felnőtt cosplay-eshez. Ha te kifejezetten arról beszélsz, hogy mire gondolnak, akkor annak semmi köze ahhoz, amit látnak, vagyis azt sem tudod igazából, hogy miről beszélsz.
"akkor írok ki magamból valamit, amikor épp eszembe jut"
Igen, ez alacsony intelligenciára vall. Normális ember végiggondolja, hogy mit akar mondani, elejétől a végéig, leírja, esetleg még egyszer átolvassa, hogy minden okés és elküldi.
Te ezzel szemben reflex-szerűen, mint egy állat válaszolsz. Ami rögtön eszedbe jut azt leírod gyorsan végiggondolás nélkül és elküldöd. Majd ha 2 perc múlva eszedbe jut valami tök más, akkor azt is leírod.
Magyarán nincs konzisztencia a gondolatmenetedben, ami szintén alacsony intelligenciára utal.
"Nem tudom miért kapok bántást, mert az igazat beszélem."
Egyszerű, mivel nem "igazat" beszélsz.
Hülyeségeket beszélsz. Kevered, hogy mit lát és mit gondol az ember és ez alapján akarsz következtetéseket levonni.
És még ha valaki rá is mutat a hülyeségedre, akkor se ismered azt be.
26
"Mindenki tudja, hogy a lolicon az kislány komplexust jelent így nem értem mi a probléma azzal, hogy pedofilnak hívom őket"
Mert pl. két külön fogalom. A pedofil szexuális vonzalomról szól, a lolicon nem.
Van siscon is és az sem feltétlen szexualitásról szól.
"annyit kérdeztem csak, hogy mennyire növelik a lolikonok a népszerűségét"
Nem kérdezted, de semmennyivel.
"eírtam azt is, hogy miért tartom betegesnek a vonzalmukat ezek iránt a cosplayes lányok iránt"
Nem, nem ezt írtad le. Azt írtad le, hogy nem érdekli őket, hogy ezeket a lányokat nézik, hanem tök random egy másik kisgyerekre gondolnak fejben, vagyis az érved SEMMI ÉRTELME nem volt.
"hanem azért, mert ezek a cosplayesek vannak elég gyerekesek, hogy egy pedofil vágyait kielégítsék"
Ez szintén nem igaz. Ezek a cosplay-esek már rendelkeznek olyan szexuális jegyekkel, amik miatt nem teljesül ez.
Ha tudnád mit jelent a pedofil, amit nem tudsz, akkor azt is tudnád, hogy miért hülyeség az állításod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!