Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kegyetlen anime?

Kegyetlen anime?

Figyelt kérdés
Sziasztok, életemben egyetlen animét láttam csak, így a segítségeteket kérném, hogy milyen horror/kegyetlen/brutál animék vannak? Kifogytam a horrorfilmekből, kíváncsi lennék ezekre. Elkezdtem a tokyo goult de nem tetszett, főképp olyat szeretnék, ami nem túlságosan "elvont" tehát nincsenek benne feltétlen nagy szörnyek stb. Köszönöm előre is
2024. jan. 23. 14:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
HAPPY SUGAR LIFE anime.
2024. jan. 23. 15:08
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2024. jan. 23. 15:35
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Higurashi no Naku Koro ni (a visual novellel is játszottam, nekem nagy kedvenc, bár az elején nem biztos hogy tiszta lesz a sztori)

Corpse Party ( ez csak négy részes)

Another (Őszintén csak arra emlékszem h volt benne egy kis gore meg nagyon tetszett mikor néztem)

2024. jan. 23. 15:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
3. A HIGURASHI jó? Én bevallom neki se álltam, mikor láttam, hogy van vagy 40 része az anime verziónak.
2024. jan. 23. 15:44
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Higurashi nagyon jó. Blood-C is elég brutál.
2024. jan. 23. 16:53
 6/13 Hintalow ***** válasza:
81%

Hát nem könnyíted meg a dolgot a szörnyek kizárásával, de lássuk:

Wicked City (1987) - tudom ez már jó régi, és bizony szörnyek is vannak benne, de az atmoszférája annó nagyon megfogott

Memories (1995)

Perfect Blue (1997) - egy jó kis pszichológiai horror, amikor még csak találgatták, mi lesz az internet hatása a világra

Serial Experiments Lain (1998) - kicsit cyberpunk, és inkább pszichológiai, de érdemes egy próbát tenni vele

Boogiepop Phantom (2000)

Elfen Lied (2004)

Gantz (2004) - kicsit sok benne a gore, meg a pattanásig feszített mozdulatlanság

Monster (2004) - legalább annyira thriller is, de klasszikus

Paranoia Agent (2004)

Hell Girl (2005)

Mushi-shi (2005) - nem feltétlenül csak a horror dominál benne, de zseniális sorozat

Ghost Hunt (2006)

From the New World (2012)

Parasyte: The Maxim (2014) - egy jó kis body horror

School-Live! (2015)

Junji Ito Collection (2018) - mert hát mi lene jobb ajánlás, mint a japán horror egyik vezető írójának az anatológiája

Mieruko-chan (2021)

Junji Ito Maniac - (2023)

2024. jan. 23. 19:10
 7/13 A kérdező kommentje:
wow :DDD nagyon köszi mindenki! A happy sugar life valamiért nem fogott meg, de értem hogy miért kiemelkedő a saját stílusában. Amúgy nem zárom ki feltétlen a szörnyeseket, csak az "emberi" (jelen esetben anime karakterek) gonoszsága nekem ijesztőbbé teszi a sorozatot
2024. jan. 23. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:
6. írta, a School-Live! (2015) -ot. Na én a végén bőgtem! Nem fogok spoilerezni, de amikor kiderül, hogy a pici lánnyal mi a gond..., na az beütött. :( SOKKAL, de SOKKAL kegyetlenebb ez a sorozat, mint az agyonsztárolt filmes megvalósítások.
2024. jan. 23. 22:20
 9/13 anonim válasza:

A jókat már leírták előttem. Még van egy ami eszembe jutott :)

Munou na Nana

2024. jan. 24. 05:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Szinte a számból vették ki a többiek a szót. :) Csak ismételni tundám őket. Ami még beugrott nekem:

Satsuriku no tenshi. Jó kis sötét hangulata van, Dosztojekvszkíj nyomán, szabadon. Mélylélektani. Bár nem, tudom, számodra mi az elvont. Nem szörnyes, hanem pszichésen elvont egy kissé, mint Dosztojevszkíj stílusa.

2024. jan. 25. 03:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!