Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A bleachben mennyire erős as...

A bleachben mennyire erős as nodt?

Figyelt kérdés

Rukia “legyőzte” (kis segítséggel) As Nodt-ot. Tudtommal As Nodt közepes erősségűnek számít a sternritterek közt.

Melyik Espada erejével hozható párhuzamba az övé?

Az arrancar arc-os Grimmjow körül lehet ugye? Mert Byakuya legyőzte a 7. espadát. Akkor gondolom Grimmjow szinten lehet.

Egyébként nem tudom hogy a bankai lopás nélkül legyőzte volna-e Byakuyát.. szerintetek?

Illetve a legerősebb Espada Ulquiorra volt, aki tényleg elég nagy hatalommal rendelkezett( starknál is erősebb volt a 2. Resurrectionja miatt) ő kb melyik sternritter szintjén lehetett, Gremmy kb?

Nyilván azt tudom hogy egy Lillie vagy egy Gerard az megsemmisítette volna szóval ők nyilván nincsenek benne.

2023. aug. 14. 18:02
1 2
 11/19 éáé ***** válasza:
A Hax - csaló képeséget jelent. Tehát elvileg ha nem is legyőzni, de fel tudja venni olyanokkal a versenyt akikel amugy nem tudná.
2023. szept. 22. 23:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Ohh ertem, tehat a hax olyan hogy pl a képessége nélkül Byakuya ellen sem ért volna semmit az emlékhamisító pali.

Mert momdta ő is, hogy kardforgatásban sokkal jobb Byakuya(nyilván mert képzett halálisten) és eselye sem lenne

2023. szept. 25. 04:04
 13/19 éáé ***** válasza:

12-es

Igen.

2023. okt. 1. 00:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Sjsjd
2023. okt. 2. 06:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Sdndnnf
2023. okt. 2. 06:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Mfsddjalkw
2023. okt. 2. 10:46
 17/19 éáé ***** válasza:
etrzhsadgrtélihmn
2023. okt. 4. 00:24
 18/19 A kérdező kommentje:
Osszefujta a szemetet a szel😂😂😂😂
2023. okt. 4. 03:31
 19/19 éáé ***** válasza:
Osszefujta a szemetet a szel😂😂😂😂
2023. okt. 5. 00:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!