Gáz, ha animésként nem láttam a Narutot?
Miért lenne gáz? Animét nézni kedvtelés, nem kötelesség. 😃
Egyébként szereted egyáltalán a shounen-fight típusú animéket? Ha igen, melyeket?
Értem, köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam. :D
2-es igen, bár nem a kedvenc típusú animéim, de vannak kivételek, köztük a Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, illetve a Code Geass. Van még egy pár, de ez a három a legbejövősebb. ^^
(A Demon Slayer a három kedvenc animém között van ;D)
Az újabb anime fanok, akik az Animax megszűnése után találtak rá az animékre, azok közül egyre kevesebben ismerik a magyar viszonylatban klasszikusnak számító animéket, pl. az InuYasha-t, de a Dragon Ball ismerete sem annyira általános már, mint hinnénk.
"mi a Dragon ball meg az Inuyasa. [...] Ez a 2 anime jobban elvárt lenne szerintem."
És miért? A DB-t még megértem, mert a Big 3 elődje volt, viszont az InuYasha nem volt ott.
És még akkor is kérdéses, hogy a DB-t ajánljuk-e úgy, hogy a Big 3 azért ennél már egy fokkal komplexebb megközelítése a műfajnak.
Csak azért mert Mo.-on 20-30 éve ezeket adták magyar szinkronnal, ne tekintsük kötelező műnek, mivel akkor így a Naruto is ad, ahogy a Shaman King is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!