Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Gáz, ha animésként nem láttam...

Gáz, ha animésként nem láttam a Narutot?

Figyelt kérdés
Már vagy 10-szer elkezdtem, de az első 30 résznél tovább nem jutok. Egyszerűen nem az én ízlésem. De mégis, próbálom megnézni, mert ez egy "alap anime" az anime fanoknál. Viszont egyszerűen lehetetlen.

2023. júl. 10. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2023. júl. 10. 14:54
 2/11 D-Mano ***** válasza:
96%

Miért lenne gáz? Animét nézni kedvtelés, nem kötelesség. 😃

Egyébként szereted egyáltalán a shounen-fight típusú animéket? Ha igen, melyeket?

2023. júl. 10. 15:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam. :D

2-es igen, bár nem a kedvenc típusú animéim, de vannak kivételek, köztük a Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, illetve a Code Geass. Van még egy pár, de ez a három a legbejövősebb. ^^

(A Demon Slayer a három kedvenc animém között van ;D)

2023. júl. 10. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Attól, mert valaki animés, nem kötelező ugyanazokat végignéznie, mint másoknak. Maga az anime is egy baromi nagy műfaj. Olyan ez, mint ha valaki azt mondja, hogy szereti a filmeket, akkor közelező, hogy megnézze a Rambo 3-at? Dehogy kötelező.
2023. júl. 10. 21:10
 5/11 Thunderfairy ***** válasza:
82%
Én ismertem egy olyan anime fan lányt és fiút akik nem is tudták mi a Dragon ball meg az Inuyasa. De ők anime fan-ok voltak. Ez a 2 anime jobban elvárt lenne szerintem.
2023. júl. 11. 10:34
 6/11 D-Mano ***** válasza:
91%

Az újabb anime fanok, akik az Animax megszűnése után találtak rá az animékre, azok közül egyre kevesebben ismerik a magyar viszonylatban klasszikusnak számító animéket, pl. az InuYasha-t, de a Dragon Ball ismerete sem annyira általános már, mint hinnénk.

2023. júl. 11. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
a naruto nekem tetszett. Elkezdtem a shippuudent is anno de nekem az nem jött be, így azt csak félig meddig ismerem a végjátékig mert az érdekelt de szinte az egész logikai világot amit a sima felépített na azt a shippuuden egy az egyben lerombolta.
2023. júl. 14. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:

"mi a Dragon ball meg az Inuyasa. [...] Ez a 2 anime jobban elvárt lenne szerintem."

És miért? A DB-t még megértem, mert a Big 3 elődje volt, viszont az InuYasha nem volt ott.

És még akkor is kérdéses, hogy a DB-t ajánljuk-e úgy, hogy a Big 3 azért ennél már egy fokkal komplexebb megközelítése a műfajnak.

Csak azért mert Mo.-on 20-30 éve ezeket adták magyar szinkronnal, ne tekintsük kötelező műnek, mivel akkor így a Naruto is ad, ahogy a Shaman King is.

2023. júl. 15. 07:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem ez a kérdés, csak szemet szúrt... #3 A Code Geass, mint shounen fight? Biztos ez? :D
2023. júl. 15. 09:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező nem gáz mert a naruto amúgy is egy rakás fos semmi jó nincs benne
júl. 29. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!