Manapság is a “nyomik” közé tartozik az aki animét néz ?!
"Te szegény It-s , magányos lélekvirágszál"
Gyakorlatilag alátámasztottad minden állításomat.
Ja, mellesleg azért mert neked nincs senkid és szűz vagy, mások még nem lesznek ilyenek. Szóval ezt a magányozós ökörséget nyugodtan el is engedheted. :)
"Sajnálom, hogy pár normatív kijelentéssemmel triggereltem az ingerküszöböd, és újra a felszínre hoztam traumáid.."
Ez érvelési hiba, és amúgy hazugság is.
Nem vagyok triggerelve és nem kérdésről beszéltél te sem. Állítottál valamit, amit még most sem tudtál bizonyítani.
Na, vajon miért? :)
"A szép hosszú irasod tökéletesen tükrözi , hány Álmatlan éjszakád lehetett"
Segítek, egy se. Legalábbis ha nem tekintjük álmatlannak, amikor pl. egyetemi számonkérésre tanultam éjszakába nyúlóan. Én elég jól tudok aludni.
De ez megint személyeskedés.
"ha egy ennyire random kérdésre is ilyen hevesen reagálsz , ily szép hosszú sorokban, érdemes lenne megkeresni a frusztráltságod gyökerét"
Itt jól látszik megint, hogy mennyire ostoba vagy.
Teljesen tárgyilagosan reagáltam, mindenféle "heves" érzelmeket mellőzve, forrásokkal alátámasztva az állításom.
És egyébként sem a kérdésre reagáltam ekkor, hanem az általad kijelentett ÁLLÍTÁSOKRA. Felfoghatnád a különbséget.
És még valaki, az válaszol szép, hosszú sorokban, aki érvel és érvelni az értelmes emberek szoktak. Látszik, hogy kettőnk közül ki csinálja ezt és ki az, aki a másik alvási szokásairól meg lelki világáról értekezik.
"Ezt tényleg puszta jó tanácsból írom, ennyire nem kel ki magából egy ember"
Én is jó tanácsból mondom, hogy menj iskolába, mert segíteni fog. A szövegértési szinted az általános iskola végét se éri el.
Szerinted egy tárgyilagosan érvelő szöveg, az egyenértékű azzal, hogy valaki "ennyire" kikel magából.
Ez szánalmas. Így ennél egy 7.-es gyerek is jobban tud olvasni. :DDDD
"hogyha ismered a szakirodalom jelentését , akkor te is tudsz magadnak keresni egy-pár helytálló kutatást, nekem sajnos nincs időm ilyenekre"
Ez szinten nem érv. Ez egy érvelési hiba.
Arról nem beszélve, hogy sok mindenre rámutat. Ha neked eddig nem volt időt szakirodalmat olvasni, akkor ezzel beismerted, hogy semmi alapja annak, amit eddig állítottál, tehát hazudtál.
Ha viszont olvastál volna, akkor semeddig nem tartana elküldeni ezeket a kutatások, hogy más is elolvassa. Ebből tudni, hogy semmi alapja nincs annak, amit mondasz. :)
"másrészről pedig légyszives tudd már leirni helyesen a korrelációt , és próbáld meg felfogni a statisztikai mivoltát"
Azért mert egymás melléírsz szavakat, még nem értelme a mondatodnak, és emiatt nagyon vicces, ahogy próbálsz okosnak tűnni, de nincs értelme annak, amit írsz. :DDDDD
Amúgy ez meg simán óvodás szint. "Hehe, elgépeltél egy szót, ezért bisztosz hülye vagy, hehe".
Csak hogy azért ez is szerepeljen itt. Én a kutatás eredményét írtam le, szóval az, hogy a szóhasználatomba belekötsz, az azt jelenti, hogy a kutatás eredményébe kötöttél bele, de gondolom ezt már fel sem fogod.
Szóval ha most tényleg valaki lelki világát akarjuk megfejteni, akkor a te esetedben azt látjuk, hogy ezzel a kommenttel nem bizonyítottad, amit eddig állítottál, nem cáfoltad, amit én állítottam, viszont hoztál egy halom érvelési hibát és beszóltál valakinek, mert elgépelt egy szót. További kiderült, hogy nem olvastál szakirodalmat, így nincs is alapja az állításaidnak.
Figyelembe véve, hogy a téma a tesődat érinti, így kifejezetten érdekes, hogy miért akarod ennyire "nyominak" hívni a tesódat.
Normális esetben az ember, amikor egy sztereótípia alapján feltesz egy kérdést, mert félti a szerettét, akkor amikor megírják, hogy ez mennyire nem igaz, akkor megkönnyebül, hogy "jaj, de jó, akkor nem lesz baja a rokonomnak", viszont te mindenféle bizonyíték nélkül mégis véded azt, hogy legyen neki baja.
Ahhoz hogy valaki így viselkedjen, az kell, hogy nagyon gyűlölje a tesóját. ÉS így visszaértünk a korábbi véleményhez, szar lehet a tesódnak, hogy ilyen tesója van, elég kétszínű dolog, amit csinálsz.
Nem gondolom, hogy nyomik lennének.
Magyarországon nem annyira elterjed még most sem ahogy én tapasztalom.
Inkább legyen valaki anime néző mint idióta nyomorult senkiházi dolgozni nem akarok csak jöjjenek a szponzorok influenszerek, szerintem.
Az meg hogy mi elfogadott, az attól függ, hogy a többség mit gondol az adott dologról. A pedofilia rossz ugye. De ha a többség az mondaná, hogy jó, akkor az elfogadott lenne és aki azt mondja nem azt nem normálisnak fogják megbélyegezni mivel a többségnek meg jó. Így működik a világ, így működnek az emberek.
Mondjuk a pedofília pont nem a legjobb példa. Csak mielőtt ebbe is beleáll a Kérdező…
Nem a gondolatmeneted logikájába akartam belekötni mert azzal szerintem sincs nagy baj. Igen, sok dologban az az elfogadott amit a többség elfogad.
Én csak arra hívtam fel a figyelmet ,hogy a pedofília pont nem a legjobb példa mert annak van egy objektívebben rossz oldala. Az nem csak azért nem elfogadott mert nem egy “hagyományos, férfi-nő kapcsolat”, hanem mert az egyik fél minden esetben egy szexuálisan testileg és lelkileg éretlen gyerek. Aki csaknem mindenképpen sérül egy pedofil kapcsolatban. Amíg nem lesz mindenki születésétől kezdve szexuálisan érett addig a pedofília elítélendő lesz. Vagy ha valami miatt a többség elfogadná az nem változtatna az említett tényszerűségen.
Viszont írhattad volna példának simán csak mondjuk a meleg kapcsolatokat amik Mo.-n még mindig nem igazán elfogadottak, eléggé lenézettek. Ha két felnőtt ember kölcsönösen szeretik egymást s egymás beleegyezésével folytatnak nemi tevékenységeket viszont mindkettő férfi (vagy nő, ugye) abban tényleg nincs sok objektíven rossz.
Attól függ hany éves az illető. A mai Generációban teljesen elfogadott és szinte menő.
De 30 felett már nem igazán ismerik mi az vagy elítélik
30 felett? Hülyéskedsz??? 31 éves vagyok, a mi gyerekkorunkban robbant be pl. a pokémon és a naruto, tv-ben néztünk a Sailor Moont, Dragon Ballt, Inuyashát. A mi kamaszkorunkban ment az Animax. Hetente, ahogy jött ki néztünk FMA-t. Akkoriban futott nagyot a Death Note, az Ouran high school host club. Aztán a Black Butler, ami pont most kerül majd újra terítékre.
Értem én, hogy sok gyerek szereti az animéket, meg hogy itt a gyakorin is többnyire kamaszok írnak ebben a témában, de baromságokat ne beszéljünk már. Neked lehet, hogy idősnek tűnik egy 30 éves, de ne vicceljünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!