Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki az erősebb és melyikük...

Ki az erősebb és melyikük nyerne ha összecsapnának C17 vagy Golden Frieza?

Figyelt kérdés
A nagytorna idején persze? Mivel Golden Frieza 1 hónap edzéssel ugye úgyis bőven felül múlná. De 4 hónap edzéssel gyengébb volt mint az akkori kék goku és vegita. Meg ugye a formáját is rövidebb ideig tudja megtartani.

2023. jún. 30. 16:06
A kérdező szavazást indított:
C17
Golden Frieza
9 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fizikai erőben Golden Frieza erősebb, még egy kisebb Hakai-al is el tudott bánni, amikor bérgyilkosokat küldtek rá, és Gokukra. Frieza amúgy taktikában is jó, de szerintem C-17 kicsit taktikában felülmúlja őt, ami döntő lehet: C-17 volt az első, aki komolyabban meg tudta sebezni Jirent, úgy, hogy szépen mögé került, (persze ebben az is benne lehetett, hogy mivel ő android, ezért nincs KI-je) ráadásul Toppo elől higgadtan tudott menekülni. A Kakunsa elleni meccse is nagyon jó volt.

Ez alapján nehéz dönteni, szóval nem szavazok.

Annyit viszont megjegyzek, hogy Frieza és C-17 együtt nagyszerű párost alkot, mint harcosok. Ez a duó szerintem számos ellenféllel el tudna bánni.

2023. jún. 30. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!