Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Magyarországon is olyan...

Magyarországon is olyan népszerű Megumin, mint külföldön, egyáltalán mitől ilyen népszerű, csak én nem értem?

Figyelt kérdés

2023. jún. 18. 11:06
 1/2 AlexKieninger ***** válasza:
100%
Nem tudom, biztos nem annyira de azért ha valaki széleskörű anime kedvelő tudja ki ő, amúgy olyan híres szerintem, mert egy chuunibyou, vagyis egy olyan ember aki azzal akar kitűni hogy az hiszi hogy különleges vagy valamilyen titkos képessége van, ezt kisgyerek korban rendben van de ő már nem gyerek, plusz néha nagyon aranyos és buta tud lenni.
2023. jún. 18. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:

"mert egy chuunibyou, vagyis egy olyan ember aki azzal akar kitűni hogy az hiszi hogy különleges vagy valamilyen titkos képessége van"

Most nem azért, de anime alapján ez igaz. Osztályelső, elvileg nagyon tehetséges.

És ha azt nézzük, hogy ő milyen irányba kezdett el fejlődni, akkor is azt tudjuk mondani, hogy egyedi, mert olyan dolgot használ, amit más nem.

2023. jún. 19. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!