Írnátok ilyen animéket, mangákat, vagy ázsiai drámákat?
Olyan animét, mangát, illetve ázsiai drámát keresek, ahol a főszereplő egy 10-20 év közötti fiatal lány, akinek hegek vannak szerte a testén. A sztori mindegy, hogy hogyan szerezte őket, vagy mi a történet célja.
Még nagyon nagyon régen láttam egy animét, két lányról szólt, és az egyiknek tele volt hegekkel a teste. Asszem Riddle Story of devil volt a címe, de javítsatok ki, ha tévedek:D (Ezt csak azért írtam le, mert már ismerem)
Köszönöm! :)
Hegek nem rémlenek, viszont bántalmazott kamaszlányról szól ez:
Mahou shoujo site.
Olyan animéket láttam már, melyekben olykor egyes szereplők sérülésket szereznek, akár bántalmazás miatt, de ezek mellékesen jelennek meg. A fenti anime viszont szadista jellegű.
Továbbá léteznek túlélő animék, értelemszerűen általában meghalnak benne szereplők, mintsem hegesek volnának.
Van, amikor furcsa nyomok, heged éktelenkednek egy fiatal lány testén, ilyen pl a
Bakemonogatari (12+3 részes).
Ebben a kígyódémon által "elátkozott" lány testén pikkelyek láthatóak. Ez egyébként egy művészanime, és lélektani, nem igazán misztikus, végképp nem fantasy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!