Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animét nézni cikinek számít?

Animét nézni cikinek számít?

Figyelt kérdés
Régen nem tudom hogy volt, de az utóbbi években azt tapasztalom, bármilyen körben felmerül az anime téma, mindenki elhúzza a száját, még barátoknak se merem felhozni vagy csak félve, hogy milyen jó a death note pl, mert megy a fujjogás.Ez miért van?

2023. márc. 18. 23:09
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
79%

"Részemről lezártnak tekintem témát."

Kapcs.ford.: "Akkor is nekem van igazam, enyém az utolsó szó, bibibí."

2023. ápr. 4. 12:51
 42/43 anonim ***** válasza:
50%
Animét nézni nem ciki, animét nézni cuki!
2023. ápr. 4. 12:52
 43/43 anonim ***** válasza:
54%

"Tévedsz. Az 5 éves hozzáállás az, amikor nem bírjuk elviselni a másik véleményét, és "csak azért is" vitázunk a másikkal"

Ez a "csak azért is" érv: "Ez a véleményem, és ezt fenntartom"

Te pont azt mondod, hogy itt bárki bármit mond, te "csak azért is" cikinek fogod tartani az anime nézést. Most magadat 5 évesezted le.

Szép munka. :))

"De itt pszichológiai szemszögből inkább arról van szó, hogy betalált amit mondtam, és magad akarod meggyőzni, hogy nincs igazam."

Ha azt mondod, hogy a Föld lapos, akkor is meg akarnálak győzni, mivel az is ökörség.

Ez nem bizonyít semmit, de sokat elárul rólad, hogy szerinted igen. Alacsony intelligenciára vall egy ilyen logikai hiba.

"engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki hogyan éli az életét"

Akkor magyarul se beszélsz.

A "véleményem fenntartom" nem azt jelenti, hogy bárki bárhogy élheti életét, hanem azt, hogyha holnap kijön egy kutatás, hogy az animenézés megelőzi a rákot, akkor is cikinek fogod tartani.

Más szavakkal, nem létezik olyan érv, amivel meggyőzhető vagy.

"írtam egy pár érvet, és ennyi."

Simán hazugság, szóval gerinced sincs, mivel pont azt kifogásolta mindenki, hogy nem írtál.

Leírtad, hogy szerinted kiknek szól, aki 10 ember elmondta, hogy tévedsz. Kvázi mondtál egy érvelési hibát.

"amivel éppen az ellenkezőjét kommuninikáltáj felém annak, mint amit el akartak velem fogadtatni."

Igen, a lapos Földesek is így érvelnek.

"Azért mert te meg akarsz győzni, hogy a Föld nem lapos, még jobban abban hiszek".

Az összes összeesküvés-elméletes így gondolkodik, mint te.

"Én ugyanis maximálisan tiszteletben tudom tartani a másik véleményét"

Ez nem vélemény volt, hanem tény.

Ciki focit nézni.

"Részemről lezártnak tekintem témát."

Szintén, mintha egy lapos Földessel vitáznék. :D

2023. ápr. 4. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!