Gridman Universe
+ A Trigger önálló eredeti munkáiban még nem csalódtam. A SSSS.GRIDMAN és SSSS.DYNAZENON is nagyon jó lett.
Kono Subarashii Sekai ni Bakuen wo!
+ A mangát olvastam, az LN is csak 5 kötetes. Bízom benne, hogy végig adaptálják. 20-24 részbe bele kell férnie.
Pluto
+ A mangát olvastam és műfajilag hiánypótló darab volna. Évek óta be van jelentve és talán idén valamikor ki is jön.
Főleg régebbiek közül szoktam szemezgetni, nem várok kifejezetten újdonságokat általában, de azért akad némi kivétel. Ilyen a
"Suzume" animemozi (Shinkai rendezésében).
De hát Shinkai-nál se tudni, van, hogy érdekeset csinál, van, hogy közepes színvonalút, na meg részben szubjektív, kinek mi tetszik. Van műve, amit sokan kedvelnek, számomra közepes - és megfordítva.
Nincs olyan, amit jelenleg várnék, mondjuk ebben az is benne van, hogy nem vagyok nagy animés, csak néhány tud lekötni, meg idom sincs rá annyira.
De, ha pl. lenne a Darwin's Game-ből vagy a Call of the night-ból 2. évad, akkor várnám. De így nincs mit.
AI no Idenshi
Helck
Jigokuraku
Ousama Ranking: Yuuki no Takarabako
Sousou no Frieren
Jibaku Shounen Hanako-kun (2023)
Kusuriya no Hitorigoto
SAND LAND
Jujutsu Kaisen 2. évada elvileg idén jön ki
Bleach: Thousand Year Blood War 2.évada
Dr. Stone S3
Demon Slayer S3
Oshi no Ko
Jujutsu Kaisen S2
Ennyi jutott eszembe, ezeket biztos nézni fogom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!