Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Aki nagyon dok animét néz,...

Aki nagyon dok animét néz, annak rengeteg felesleges szabadideje van?

Figyelt kérdés

Mikor ilyeneket látok, hogy 1000 felett, meg egy szezonból többet néznek, akkor elgondolkodtat, hogy mennyi szabadideje lehet ezeknek az embereknek.

Nekem barátnőm van, tanulok, munka, stb. alig van időm ilyeneket nézni.

De ami még elgondolkodtat. Ezek az 1000 feletti animések eljutottak a japán JLPT nyelvvizsga N5-ös szintjére?

Ilyen sok anime fogyasztása után, nem csodálkoznék.

Habár, ha angol/magyar felirattal nézték, akkor nem sokat tanulhattak belőle.

2023. febr. 3. 10:02
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tartod tiszteletben más dolgát, furcsa, hogy a tiszteletről papolsz. Mindenki elfogadja, hogy te ezeket nem szereted (amúgy meg, dehogy ismered az animéket, ha a tudásod a "desz ót, ván písz, sérá mún, és a többiben" merül ki - Richard Dawkins sem úgy írt gondolom valláskritikát, hogy elolvasott 20 oldalt az 1000 oldalas Bibliából), utoljára mondom, hogy a probléma a stílusoddal van, csak nem akarod megérteni. Lehetett volna normálisan is véleményt formálni, de te direkt bántóan és degradálóan csináltad, ne csodálkozz, hogy ezt többen zokon veszik, épp az általad említett "megfelelő keretekkel" volt nálad a probléma - lehet, hogy nálad megfelelő stílus volt az, amit használtál, de mint látod, sokak számára meg nem, lehet el kellene gondolkodni azon, hogy talán akkor mégiscsak nálad van valami hiba. A gyerekes még elment volna, de cikisnek nevezni egy teljesen átlagosnak számító hobbit meg igenis bántó, szomorú, hogy te ezt nem látod be. Ahogy azt sem érted meg, hogy nem ezresével nézik az animéket, hanem hosszú évek alatt jön össze ennyi rész, de aki azt sem tudja, hogy mi az, hogy függő, arra kár pazarolni már az időt a továbbiakban. Amúgy meg senki nem akart ráderőszakolni semmit, csak megvédte a saját álláspontját a te bántó stílusoddal szemben. Ha meg nem volt célod megismerni a másik oldal véleményét, meglátását, akkor nem értem miért írtál ki egyáltalán erre kérdést, minden fórumszerű oldal arra van, hogy az ember vagy tudakozódjon valami iránt, vagy megvitasson valamit, ha te csak az álláspontodat kívántad anonim módon ismertetni anonim emberek számára, és mindenki szó nélkül fogadja el vagy ne reagáljon, arra felesleges volt kérdést kiírni, márpedig teljesen egyértelmű, hogy neked nem volt igazából ennél több célod. Illetve, olyan dolgokról formálsz határozott véleményt, mint a japán nyelvtanulás, amiről nyilvánvalóan lövésed nincs, az meg túlmegy már azon, hogy szeretünk-e valamit vagy nem és mi a véleményünk róla, ne csodálkozz, hogy többen ezt is szóváteszik, a kontárkodás műfaja túlmegy egy vélemény szimpla kinyilvánításán.
2023. febr. 8. 11:58
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, leírom egy példával, hogy kb. miért jöttél házhoz a pofonért.

Holnap bemegyek egy pizzázóba. Hangosan kijelentem, hogy a pizza szar, aki szereti, idióta.

Az ott dolgozók és a vedégek kitessékelnek.

Erre én elkezdek jajjgatni, hogy velem milyen bunkók és nekem jobom van ehhez.

Na, ki itt a hülye? Én, vagy mindenki más?

2023. febr. 8. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!