Melyiket ajánljátok ezek közül?
Tokyo revengers, Erased, Orange, The Promised Neverland, Shadowhouse, Saga of tanya the evil
Nem tudok dönteni. Esetleg valami mást, ami nektek nagyon tetszett?
Amik nekem bejöttek:
Attack on Titan
Ijiranaide, Nagatoro-san
My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expected
Bunny girl senpai
Classroom of the Elite
Rent a girlfriend
Kengan Ashura
Prison School
Darwins game
Made in Abyss
Koe no Katachi
Lookism
Chainsaw man
Redo of Healer
Amint látjátok mindenevő vagyok eléggé változékony a stílusom, de ezek a kedvenceim.
Erased óriási kedvencem. A Top 10 kedvenc animémben benne van a Bunny Girl Senpai és a My Youth Romantic Comedy is, mindkettő kiemelkedő mű, de az Erased megelőzi mindkettőt, kiváló animének tartom.
A Promised Neverland szintén, de ahogy az első is írja, a második évad kritikán aluli (bár az openingje nagyszerű).
A Tokyo Revengers az jó anime, kicsit hasonlít az Erasedre... nem ér a nyomába, de ötletes és érdekes alkotás, én kedveltem.
Az Orange ellentétben kicsit sem tetszett, a Tanyát nem láttam, az utolsóról nem is hallottam.
De ha nyitott vagy ajánlásokra a kedvenceid alapján, akkor szívesen mondok még :D
Ha tetszett a Shingeki no Kyojin ► Koutetsujou no Kabaneri
Ha tetszett az Ijiranaide Nagatoro-san! ► Karakai Jouzu no Takagi-san
Ha tetszett a Bunny girl senpai ► Monogatari sorozat
Ha tetszett a Kengan Ashura ► Baki
Ha tetszett a Prison School ► Gakuen Mokushiroku
Ha tetszett a Made in Abyss ► Mushishi
Ha tetszett a Chainsaw Man ► Dorohedoro
A többin még gondolkodom.
A felsoroltak közül az Erased, Yakusoku no Neverland, Shadow House és Youjo Senki, amiket ajánlani lehet. Ezek közül talán a legérdekesebb a Shadow House.
A YnN-nek a második évada tényleg gyenge lett. Ha a mangát nem olvastad, akkor nem akkora csalódás, de tényleg nevetséges.
Az Orange-t nem láttam. És a Tokyo Revengers tele van plothole-lal.
Örülök h volt, aki védte az Erased-et, és elszomorít, nem értem az első mi alapján szólta le...
"Erased, Orange, The Promised Neverland"
Ezeket ajánlanám, potn ebben a sorrendben.
Az Erased-hez lélek kell, megható krimi, elsősorban 11 éves gyerekekről. Aki felszínesebb, kevésbé érzelmes, annak lehet, hogy nem tetszik. Esetleg éretlen kamasz, vagy huszonéves, akinek nem tetszett. Tudomásul veszem, ha valaki felszínesebb, de ettől még nem megalapozott leszólnia az Erased-et.
Orange: egy öngyilkos hajlamú srác megmentéséről sózl, annak való, aki szereti a slice of life-t, és a drámát. Én nagyon kedvelem.
Promised: mivel nem olvastam a mangát, nekem a második évad is tetszett, bár a mangában biztos lehet valami plusz, mert akik olvasták, mind lesúlytó véleménnyel vannnak a 2.évad animéről.
Ijiranaide:
ÉPP MA indul a második évada, csak szólok. ;)
Ha slice of life vígjáték (llátom, tetszett a Prison school), akkor ajánlom kedves figyelmedbe ezeket még:
Angel Beats (nagyon vegyes műfajú vígjáték, akció scifi lélektani dráma, katartikus befejezéssel, szinte midnen részben váltogatják egymást a drámaian lesújtó jelenetek, valamint a humor)
Minami-ke (számos évadja van egyébként)
Sakurasou no pet na kanojo
A Redo of Healer viszont nem tudom, miért tetszik egyeseknek, egyszerű, sablonos, gyerekes bosszúmese,
mint a Lúdas Matyi. (Ha a szexet és szadizmust leszámíytjuk). Ezer és egy ugyanilyen hollywood-i film is létezik még, mint ez az anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!