Melyik animéket ajánljátok azok közül, amik fent vannak Netflixen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 16:36
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
És magyar feliratosak. Azt elfelejtettem. Mert ezek közül egy csomón nincs magyar felirat.
2021. ápr. 7. 17:17
3/13 anonim válasza:
Ha jól tudom a Death Note fent van Netflixen.
4/13 A kérdező kommentje:
Jó, azt már láttam. A Death noteon, Kakeguruin és a Violet Evergardenen kívül mik vannak?
2021. ápr. 7. 17:48
5/13 anonim válasza:
A Great Pretender egész jó, ezenkívül sok Ghibli film is fenn van amiket érdemes lehet megnézni pl: Mononoke Hime
6/13 anonim válasza:
A harc a toronyház tetején nekem bejött!:) pedig nem nezek női főszereplős Animeket!
7/13 A kérdező kommentje:
Annak lesz folytatása?
2021. ápr. 7. 18:24
8/13 anonim válasza:
Hat ezt így meg nehéz meg mondani mert friss! Figyelni kell a netflixen és majd írja ha hivatalosan jön a következő évad! Láttad már amúgy ?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem, tervezem hogy megnézem. Az lenne még a kérdésem, hogy olyan véget ért, ami követeli a második évadot? Mármint lezárult úgy, hogy ne legyen bennünk egy kérdés sem, vagy olyan véget ért, ami miatt új kérdések merülnek fel az emberben?
2021. ápr. 7. 19:27
10/13 anonim válasza:
Elég lezáratlan ahoz hogy vége legyen, de őszintén nem vágna falhoz ha nem lenne következő évad, unalom uzesre remek, de ha már netflix akkor a Zeusz vérét tudom ajánli !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!