Animék, ahol a főszereplőn kísérleteznek/tek (pl.:a tudósok, vagy maga a főszereplő egyik családtagja)?
Amit eddig láttam:
- Seraph Of The End
- Elfen Lied
- Black Fox
- Spy X Family
- Vanitas No Carte
- Fullmetal Alchemist
- Assasination Classroom
- Charlotte
- Made in Abyss
- Ajin
Nem tudom, hogy ez mennyire beteg, de egyszerűen imádom az ilyesfajta animéket.
Köszönöm:)
MONSTER
Akira
To Aru Kagaku no Railgun
To Aru Majutsu no Index
Durarara!!
Mardock Scramble (többé-kevésbé)
S P O I L E R ! !
Chainsaw man (épp most fut, implantátumos),
Akira (az Akirát eddig senki se említette? Klasszikus emberkísérletes anime egyébként, a 80-a évekből),
Tokyo Ghoul (mintha ezt se említette volna eddig senki egyébként, pedig közismert a témában, a főszereplő srácba beültetnek valamit az egyik idegen fajból),
Accel World (az Elon Musk -féle tranhumanista neuralink alkalmazása, gamer anime),
Gunslinger Girl (elmeprogramozás),
Fractale (klónokat áldoznak fel),
Psycho-Pass (többek között hasonló kísérletek, mint a Fractale -ban, és transzhumanizmus - gépember / emberben implantátum),
Inuyashiki (transzhumanizmus - gépember / emberben implantátum),
Furi Kuri (a 2000 évekbeli változatot preferálom, de minden változata gépiesített emberről szól, implantátumokról, azaz transzhumanista, de egyébként ez egy blődnek ható abszurd vígjáték),
Blood-C (elmeprogramozás, ld a főhős "apja"),
Hybrid Child (shotacon beütésű shounen-ai, de elsősorban romantikus és egy kissé filozófikus),
Kamisama ni natta hi (Ez is Maeda Jun rendezte alkotás, mint a Charlotte, bár a Natta hi nekem kevésbé tetszik).
És bizonyos értelemben a
No.6 animében is, ha a bechippelés annak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!