Írnátok olyan animéket, ahol a főszereplőnek valamilyen súlyos betegsége van, de nem fog meghalni?
A kérdező animéket kért, nem élőszereplős filmeket.
Hát, ha most olyanra gondolsz, hogy valaki egy akár halálos kimenetelű betegségből felgyógyul, akkor nem sok jut az eszembe. Nagyjából két műre illene ez a leírás, de mindkettő fantasy, szóval nem tudom, hogy mennyire tetszene neked. Ott van Ascedance of a bookworm, ahol Myne a betegsége miatt nem csak rá van utalva erősen a környezetére, de az anime egy pontjáig azt hiszik, hogy meghal (mivel ez az első évad, és úgy is látni fogja, hogy van folytatás, nem akkora spoiler szerintem, mielőtt valaki ezzel jönne). Illetve ott van a Mononoke Hime is, bár az, a főszereplő betegségének súlya ellenére, nem annyira drámai. Ezeknél reálisabb környezetben játszó sajnos nem jut eszembe, remélem azért segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!