Vannak az mha, lookism-hez hasononló animék ahol a főszereplőt zaklatják és a társadalom legaljába sorolják aztán egy hirtelen fordulat miatt ez megváltozik?
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 16:20
1/6 anonim válasza:
Figyi Lehet Hülye vagyok de....Black Clover?
2/6 A kérdező kommentje:
A black clovert már láttam de ez is beleillik. Már úgyis gondolkodtam rajta hogy újra kéne néznem.
2022. dec. 11. 10:56
3/6 Dnumiru válasza:
Rising of the Shield Hero (a főszereplő rosszabbul megy)
Re zero (a Subarunak nincs igazán önbizalma, szó szerint az öngyilkosságot jó módja az újrakezdésnek)
Another (talán? régen láttam, de halványan emlékszem, hogy a lányt/a két főszereplő egyikét kiközösítették)
4/6 anonim válasza:
Most néztem végig a Lookism-ot. Valami eszméletlen jó volt!
Megható és leköti a figyelmet. Mindemellett tanulságos story, tanító jellegű anime.
5/6 anonim válasza:
Egyébként tudnék ajánlani egy jót, de ahhoz tudnom kéne a korod, mert erősen nem gyerekléleknek ajánlott animéről van szó.
Utsó voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!