Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek mikor kellett...

Simon Petrikov kérdése:

Szerintetek mikor kellett volna befejeződnie a Dragon Ball Z-nek?

Figyelt kérdés
Szerintem a 194. résznél. Szerintem mind történetileg, mind átváltozások szempontjából a legjobb befejezés. Gohan beteljesíti az eredetileg neki szánt szerepét, Goku úgymond tovább adja a stafétát, Vegeta/Vegita karakterfejlődésének a legjelentősebb része is befejeződik, az átváltozások pedig nem mennek egymás kárára tuúlságosan (kivéve persze az SSJ és az SSSJ2/SSJ Grade 5 közötti formák az SSJ Grade 4 kivételével). Az én fejemben itt ér véget a sorozat, és ezért az én fejemben az SSJ2 SSJ Grade 5 marad. A további történetek és átváltozások nagyrészt keveset adnak hozzá a történethez és a karakterfejlődéshez, és a további átváltozások olcsóvá teszik a korábbiakat, már magával azzal is, hogy az SSJ Grade 5-ot átnevezték SSJ2-re. Az SSJ Grade 5 név azt mondta, hogy ez az SSJ fejlettebb/jobb változata, amikor átnevezték akkor pedig megadták a lehetőséget az összes többi átváltozásra a Z-ben és a Super-ben (A Super az én szememben nem is létezik), és ezzel az SSJ és az SSJ2/SSJ Grade 5 is szinte teljesen jelentéktelenné váltak, pedog szerintem történet szempontjából mindkettőnek jelentősnek kellett volna maradnia, SSJ a legenda beteljesülése, SSJ Grade 5 pedig Gohan karakterfejlődésének beteljesülése.

2022. nov. 26. 18:10
1 2
 11/13 Dnumiru ***** válasza:
79%
Tízes válaszoló. Akkor te nem láttad a filmet : Dragon Ball Evolution 10/0. Az a legrosszabb.
2022. dec. 15. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

#11, pontosan.

Elkezdtem nézni de nem bírtam tovább 5 percnél, mentem inkább DBZ-t nézni 😅

2022. dec. 17. 13:28
 13/13 NTBS ***** válasza:
66%
Elég lett volna a rendes Dragon Ball.
2023. jan. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!