Olyan animék, amiknek felnőtt a főszereplője?
Kérem, a veszekedést mellőzzétek!
És esetleg ismertek olyan animéket is, amik inkább a valóságban játszódnak, és a szereplők többsége 25-45 éves?
A valóságban játszódóak -ha egyre gondolunk- "slice of life" műfajnévvel vannak megjelölve többnyire. A hétköznapibb, realisztikusabb témákra utal. Hintalow anime-kolléga ;) megadott neked egy weboldalt, amelyet eleve tag-gelt a főleg felnőttszereplősekkel az oldal keresőjében, nos, ott valahogy próbáld hozzáadni, hogy "slice of life", és tovább szűkül a keresési eremények listája az általad utóbb kértekre.
Megjegyzem, ilyenből viszonylag kevés anime létezik.
" aki belémkötött, annak a kötözködése felesleges, és innentől, hogy a hazudozását a 18-as (2022.nov.5-én 09:50-es) rám vetíti"
Az hogy hazudsz, az tény.
"egyetemista munkavállalóként Ő SZERINTE kiskorú"
Satou középiskolás munkavállaló. Keress már rá, te nagyon okos. :D
Tudom, hogy a magyarok gerinctelen és végtelenségig lusták, de japánban kifejezetten szoktak a középiskolások dolgozni. Ezt teszi Satou és a barátnője.
Remélem olvasni még tudsz:
"Age:16"
"zért még "én volnék nevetséges" azért, mert megtudtam, h nagykorú (kb 18-22 éves) az animében"
Köze nincs a 18-hoz, de ne zavarjon, te zseni. De tesék, belinkeltem a tényt.
"ha a 18-20 éveseket egye fene, amennyiben kiskorúnak is vélnénk"
Elég szánalmas, hogy a Grisaia esetében konkrétan felsoroltam, hogy egyetlen 19 éves van és mindenki más vagy 16 vagy 15 és még mindig hazudsz, hogy mennyire mindenki 18.
"minden általam ajánlott anime főszerepllőinek minimum a fele nagykorú, ahogy a kérdező kérte, sőt, többnyire minimum a kétharmada felnőtt"
Nocs, még mindig hazudsz, egyesében végigmentem mindegyiken, amiket felhoztam és felsoroltam hány évesek.
A Bakemonogatari egy másik remek példa. Többször felmerül, hogy Araragi, Hanekawa és Senjougahara középiskola utolsó évében járnak. Hachikuji és Araragi hugai pedig még általánosba.
Ohsino Meme az egyetlen felnőtt.
"Kétharmaduk felnőtt"
Ja, a mesékben elhisszük a hazugságod.
"A kérdező érdekében írtam rengeteg (30+) anime ajánlatot A KÉRDEZŐ KÉRDÉSÉNEK MEGFELELŐEN"
A kérdező kérése nem az volt, hogy néhány feleljen meg és néhány nem, hanem hogy csak olyat írj, ami megfelel.
Ha azt a házi kapod, hogy sorolj fel páros számokat és te ezt a felsorolást írod: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 17.
Akkor akármennyire többet írtál, mint mondjuk Pistike a 4,6 felsorolással, a te megoldásod hibás marad.
"plusz még a legtöbbhöz pár mondatos összefoglalót "
Ami elég gyakran hibás volt és erre is rámutattam.
Egyébként azért mert megismétled azt, amit az előbb leírtál, mert ez korábban is mondtad, még nem lesz igazad.
A vita nem úgy működik, hogy agyatlanul ismételgetsz valamit, hanem hogy cáfolsz.
"A troll (trollok) meg szégyelljék magukat"
Ha ennyire vágod, akkor miért írtad ezt le? Menj és szégyeld el magad, ha már ennyit hazudsz.
"Senkinek nem volt gondja itt avval, hogy gyerekszereplős Erased-et, meg gyerekszereplős Made in Abys-t ajánlották egyesek"
Cáfoltam ezt is, ugorjunk.
Elég uncsi, hogy ismételgeted magad, mint egy papagáj.
"de abba belekötött a troll, hogy 30-nél is több animét ajánlottam, melyek főszereplőinek többsége felnőtt"
Sosem volt a főszereplők többsége felnőtt.
Most kb. 6-odjára írod le ezt, de sosem támasztottad alá semmivel.
"Egy groteszk vicc, amit a troll csinált."
Azért mert nem vagyok retardált, mint te, nem leszek troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!