A Jojo-t hogy kell nézni?
1. Phantom Blood
2. Battle Tendency
3. Stardust Crusaders
4. Diamond is Unbreakable
5. Vento Aureo
6. Stone Ocean, aminek a befejező részei majd idén decemberben fognak érkezni, tehát addig csak a 2/3-a nézhető.
Egyelőre ennyi van animeként, ebben a sorrendben, a többi mangát még nem dolgozták fel.
Ami szokatlan lehet ,hogy alapból évadok helyett Part-ok vannak. Viszont van ahol (azt hiszem TV leadás miatt vagy mit tudom én) összevontak Part-okat évadokká s így van például:
1. évad ami a Part 1 és Part 2 összevonva.
2. évad a Part 3 két részletben mert két nagy fejezetből áll (Stardust Crusaders + Stardust Crusaders: Battle in Egypt) stb. Ezért ahol évadonként van megadva ott eggyel kevesebb évad van mint Part (lásd: 5. évad az a 6. Part).
Part 1: Phantom Blood –> 9 rész
Part 2: Battle Tendency –> 17 rész
Part 3: Sturdust Crusaders –> 48 rész
Part 4: Diamond is Unbreakable –> 39 rész
Part 5: Golden Wind –> 39 rész
Part 6: Stone Ocean –> ami a megjelenést illeti ezt szétszedték 3 részre s ezért van ahol külön-külön listázzák, egyelőre 2x12 rész van meg. Még nem fejeződött be.
Viszont, ha nem tetszik rögtön az eleje nem kell elkeseredni.
Nekem az első évadon csak többszöri nekifutásra sikerült átesnem. De a Stardust Crusaderstől beindult annyira, hogy onnan meg már bingewatch volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!