Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Jojo-t hogy kell nézni?

A Jojo-t hogy kell nézni?

Figyelt kérdés
Elakarom kezdeni a jojo-t, de annyi félét találok, hogy nem tudom hogy hol kéne kezdenem. Valaki letudná írni?
2022. okt. 10. 23:46
 1/4 anonim válasza:

1. Phantom Blood

2. Battle Tendency

3. Stardust Crusaders

4. Diamond is Unbreakable

5. Vento Aureo

6. Stone Ocean, aminek a befejező részei majd idén decemberben fognak érkezni, tehát addig csak a 2/3-a nézhető.

Egyelőre ennyi van animeként, ebben a sorrendben, a többi mangát még nem dolgozták fel.

2022. okt. 11. 00:37
 2/4 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Ami szokatlan lehet ,hogy alapból évadok helyett Part-ok vannak. Viszont van ahol (azt hiszem TV leadás miatt vagy mit tudom én) összevontak Part-okat évadokká s így van például:

1. évad ami a Part 1 és Part 2 összevonva.

2. évad a Part 3 két részletben mert két nagy fejezetből áll (Stardust Crusaders + Stardust Crusaders: Battle in Egypt) stb. Ezért ahol évadonként van megadva ott eggyel kevesebb évad van mint Part (lásd: 5. évad az a 6. Part).

[link]

Part 1: Phantom Blood –> 9 rész

Part 2: Battle Tendency –> 17 rész

Part 3: Sturdust Crusaders –> 48 rész

Part 4: Diamond is Unbreakable –> 39 rész

Part 5: Golden Wind –> 39 rész

Part 6: Stone Ocean –> ami a megjelenést illeti ezt szétszedték 3 részre s ezért van ahol külön-külön listázzák, egyelőre 2x12 rész van meg. Még nem fejeződött be.

2022. okt. 11. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Még beteheted a Kishibe Rohan wa Ugokanai a Part 4 utánra, de az spin-off. 4 rész.
2022. okt. 18. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Viszont, ha nem tetszik rögtön az eleje nem kell elkeseredni.

Nekem az első évadon csak többszöri nekifutásra sikerült átesnem. De a Stardust Crusaderstől beindult annyira, hogy onnan meg már bingewatch volt az egész.

2022. okt. 19. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!