Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A naruttó pontosan miröl...

A naruttó pontosan miröl szól? Gondolkoztam rajta hogy talán el kezde nézni, de nem tudom pontosan miröl is szól

Figyelt kérdés

#Narutto
2022. okt. 8. 09:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Idegesítő hangú kisrác fontos ember akar lenni és az lesz + A barátság erejével legyőzi a gonoszokat, meg a sorozat elején szexuálisan zaklatja kortársait. - Egy rajongó direkt béna leírása
2022. okt. 8. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel javaslom hogy kezd el. Egész jó. Történetet nem nagyon írnék hozzá, ott van egy rövid ismertető úgy is hozzá mindenhol.

Számomra amiatt volt szimpatikus mert nem csak kimondottan egy "verekedős" anime, hanem tényleg vannak benne karakter fejlődések is, szerelmi szál és minden ami kell. Egy teljes történetet kapsz amivel a legvégén elégedett is leszel és izgalmas az oda vezető út. Persze van pár unalmasabb rész is, mint mindenhol. De azokat akár ugorhatod is, ha nem érdekel.

2022. okt. 8. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 2.-al. Viszont azt figyelmedbe ajánlom már most hogy nagyon sok a fillér rész benne. De legalább azokon is jókat lehet nevetni. Aztán mehet a hárem Jutsu xDD
2022. okt. 8. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:
A Naruto egy nagyon jó anime. DE. Rengeteg a filler, ahogy halad előre. Lehet van valami lista, ami kiválogatja ezeket, a legtöbb nem is jó. De a sima Naruto még jó volt, a Shippuuden végefelé lett élvezhetetlen miattuk a sorozat, a Borutónak meg jelenleg a 70%-a filler. Én ennek ellenére szeretem azért. Kezdj bele, látni fogod, hogy érdekel-e. Ha iskolás vagy, amúgy is most érdemes minden hosszú animébe belekezdeni, mert most van rá időd. Pont a hosszúsága miatt van benne rengeteg karakterfejlődés amúgy, és szerintem nagyon megható jelenetek is előfordulnak benne. Szerintem egy minőségi anime, ha nem cseszték volna el a fillerekkel, akkor jobb is lehetne. Viszont tipikusan nem olyan anime, amiből megnézel mondjuk 10-20 részt, és véleményt formálsz róla, mert a történet hosszútávon alakul és változik, de persze, ha nem kelti fel az érdeklődésed, akkor nem kell nézni. Én a 2. évad végéig szoktam javasolni, hogy addig nézze valaki, ha csak arra kíváncsi, hogy miről szól és szeretné-e, aki meg kevésbé kitartó, annak az első évadot szoktam javasolni. (Nyilván erőltetni semmit nem kell, de szerintem pont nem elején tudja jobban megfogni az embert.) Nekem egyébként a Shippuuden lényegesen jobban bejött, de a Narutóban fontos, hogy az ember sorrendben haladjon.
2022. okt. 8. 15:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Én az első kötetet olvastam mangában.

Olyan fiatalok vannak a történet középpontjában, akik Ninják akarnak lenni, annak tanulnak egy iskolában.

Naruto-nak van egy elég sötét múltja, mármint a születése körül.

Vannak benne poénok is. De nekem nem tetszett a történet, Naruto stílusát túl idegesítőnek találtam.

2022. okt. 8. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A Harry Potter-t, a Star Wars-t és a Dragonball-t berakod egy turmix gépbe, megnyomod a gombot, és kijön egy olyan kellemes milkshake, ami mindegyik cucc pozitívumait egyaránt tartalmazza. (azzal a külömbséggel, hogy itt Ron Weasley a hero)

Nekem a főhős pozitív gondolkodása, szorgalma és elszántsága sok esetben inspiráló volt, amikor az életemben olyan legyőzhetetlen akadályba ütköztem, amin átkellett bruteforce-olnom magam.

2022. okt. 10. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Hatos, igen, ezt én ugyan nem említettem, mert nem tudtam, hogy csak rám volt-e hatással 12-20 éves korom között így, de engem is nagyon bátorított Naruto kitartása és viselkedése. A Ron Weasley hero hasonlat meg külön nagyon tetszik :D
2022. okt. 10. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Kicsit off, de akár Ronald "Ron" Stoppable(Kim Possible) is lehetne. Ott is eléggé hasonló ez a hősies gyerek. Mondjuk nem hiszem hogy sokan tudnák kire gondolok. :S
2022. okt. 10. 19:30
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as, én tudom :) És ez is jó hasonlat! :) (Bár Naruto azért fog még fejlődni, de nyilván az rajzfilm, az másabb azért, mint egy anime)
2022. okt. 10. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Igaz, de azt is nézzük hogy Ron meg ugye "majomkirály" erő birtokában van. Szóval azért ő is tudna még. :)
2022. okt. 11. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!