A naruttó pontosan miröl szól? Gondolkoztam rajta hogy talán el kezde nézni, de nem tudom pontosan miröl is szól
Ha érdekel javaslom hogy kezd el. Egész jó. Történetet nem nagyon írnék hozzá, ott van egy rövid ismertető úgy is hozzá mindenhol.
Számomra amiatt volt szimpatikus mert nem csak kimondottan egy "verekedős" anime, hanem tényleg vannak benne karakter fejlődések is, szerelmi szál és minden ami kell. Egy teljes történetet kapsz amivel a legvégén elégedett is leszel és izgalmas az oda vezető út. Persze van pár unalmasabb rész is, mint mindenhol. De azokat akár ugorhatod is, ha nem érdekel.
Én az első kötetet olvastam mangában.
Olyan fiatalok vannak a történet középpontjában, akik Ninják akarnak lenni, annak tanulnak egy iskolában.
Naruto-nak van egy elég sötét múltja, mármint a születése körül.
Vannak benne poénok is. De nekem nem tetszett a történet, Naruto stílusát túl idegesítőnek találtam.
A Harry Potter-t, a Star Wars-t és a Dragonball-t berakod egy turmix gépbe, megnyomod a gombot, és kijön egy olyan kellemes milkshake, ami mindegyik cucc pozitívumait egyaránt tartalmazza. (azzal a külömbséggel, hogy itt Ron Weasley a hero)
Nekem a főhős pozitív gondolkodása, szorgalma és elszántsága sok esetben inspiráló volt, amikor az életemben olyan legyőzhetetlen akadályba ütköztem, amin átkellett bruteforce-olnom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!