Hogyan működik pontosan a vonzás törvénye? Mit kell csinálnom, hogy kell gondolkoznom h bevonzzak valamit?
Próbálom elmagyarázni, nem tudom, mennyire sikerül. Pl. szomorú vagy, úgy gondolod, hogy az egész életed értelmetlen és soha nem történik veled semmi jó. Mivel így gondolkodsz, még több rosszat fogsz kapni, mert hát, hasonló a hasonlót vonzza. Rossz a rosszat, jó a jót... Ha változtatsz és úgy állsz az élethez, hogy igen, minden sikerül és jó életem van, akkor pozitív dolgok fognak történni veled. Lehet, hogy nem azonnal, de megtörténik, mindig.
Viszont, ha egy kicsit konkrétabb dolgot szeretnél, egy tárgyat, egy személyt akkor az első és legfontosabb, amit tenned kell, hogy higgy benne. Hidd el, hogy a tied, hogy megérdemled. Persze, emellett dolgozni is kell érte, azzal, hogy csak álmodozunk, még nem biztos, hogy elérjük. Érezd azt, hogy igen, ez már a tiéd, harcoltál érte és megkaptad, de ne gondolkozz azon, hogy hogyan.
Amúgy erről írt Joseph Murphy egy könyvet, a címe az, hogy Tudatalattid csodálatos hatalma, valamint egy filmet is készítettek erről, a címe az, hogy A titok. Remélem, valamennyire érthető voltam és tudtam segíteni.
Két megoldás van:
1. Elolvasod és megnézed a Titok c. könyvet ill. filmet. megpróbálod megvalósítani a tanácsait.
2. Folyamatosan növeled a tömeged, h a gravitáció segítségével minden, magadnál könnyebb tárgyat magadhoz vonzz.
Elsősorban nem a gondolatokkal, hanem a mögötte levő érzelmekkel teremtünk.
Ha valamiben töretlenül hiszel, az megvalósul, ha kétségeid vannak, akkor nem valószínű.
A titok helyett javaslom Jerry Hicks - A vonzás törvénye című könyvét. Ez a Titok alapja, de ebben még a lényeg is benne van, ami a titokból szinte kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!